Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

6 Αυγ 2013

Κάτω τα χέρια από το Παράρτημα
Κάτω τα χέρια από τις συλλογικότητες

Το πρωί της Δευτέρας 05/08/13 δυνάμεις καταστολής εισέβαλαν σε τρεις χώρους στην Πάτρα. Κατάληψη Μαραγκοπούλειο, στέκι Τ.Ε.Ι. και κατάληψη Παραρτήματος.
Προσήγαγαν 13 άτομα και τελικά οδηγούν σε δίκη 5 από αυτούς με βαριές κατηγορίες. Στο γενικευμένο κλίμα φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής το κράτος και οι μηχανισμοί του χτυπούν εκείνους που αμφισβητούν τις πολιτικές της κυβέρνησης, του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού με στόχο να εκφοβίσουν όλο το λαό που αντιστέκεται. Δεν είναι τυχαίο που το Παράρτημα, ως χώρος κινητοποιήσεων του λαού και της νεολαίας, είναι μέσα στους τρεις χώρους που εισέβαλαν.
Αυτή η αυταρχική κίνηση πάει χέρι-χέρι με τις συνδικαλιστικές διώξεις, τα ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ, τις επιστρατεύσεις εργαζομένων, τις επιθέσεις σε στέκια νεολαίας, με το χτύπημα που δέχεται λαός και νεολαία από τις πολιτικές του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του.
Ο λαός είναι ο στόχος και μόνο αυτός μπορεί να απαντήσει στην ένταση τις καταστολής και την όξυνση της φασιστικοποίησης, μέσα από ένα μαζικό παρατεταμένο αγώνα, μέσα από την οργάνωση στο χώρο δουλειάς, στο σχολείο, στις σχολές, τη γειτονιά, του μετώπου που θα αντιστέκεται και θα ανατρέπει.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την επίθεση στους τρεις χώρους.
Απαιτούμε τη διαγραφή των κατηγοριών στους 5 συλληφθέντες.