Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

1 Αυγ 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Ταξική Πορεία καταγγέλλει την ηγεσία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας που πραξικοπηματικά εμπόδισε αντιπροσωπεία της ΕΛΜΕ Λάρισας να τοποθετηθεί στην απεργιακή συγκέντρωση της Τρίτης 16 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία, φιμώνοντας έτσι τον κλάδο των καθηγητών, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα έδειξε την αγωνιστικότητά του και την διάθεσή του να έρθει σε ρήξη με την πολιτική της κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ που στέλνουν το λαό στην ανεργία και τη φτώχεια
Επίσης καταγγέλλουμε τις τραμπούκικες ενέργειες της “περιφρούρησης” της πορείας του ΠΑΜΕ (περιφρούρηση της πορείας από ποιον άραγε;) που επιτέθηκαν με ύβρεις και σπρωξίματα σε συναγωνίστρια την ώρα που μοίραζε την προκήρυξη της Ταξικής Πορείας στην απεργιακή συγκέντρωση, θεωρώντας πως η πλατεία και η απεργία έχουν κινηματικούς ιδιοκτήτες.
Ο δρόμος της περιχαράκωσης και του απομονωτισμού που έχουν εδώ και χρόνια διαλέξει οι ηγεσίες των ΚΚΕ-ΠΑΜΕ, διασπούν το κίνημα. Τέτοιες τραμπούκικες και αντιδημοκρατικές πρακτικές δεν χωράνε και όποιος τις δοκιμάζει θα βρίσκει απέναντί του το λαϊκό κίνημα. Το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι εύφορο έδαφος για το σύστημα να πετύχει την περαιτέρω αποσυγκρότηση του λαού.
Ως Ταξική Πορεία έχουμε την άποψη πως μονόδρομος για την απάντηση αυτής της αντιλαϊκής λαίλαπας που εξαπολύεται από τους ξένους ιμπεριαλιστές και τη ντόπια αστική τάξη, είναι η συγκρότηση της εργατικής τάξης και του λαού μέσα από την κοινή δράση, για να φτιαχτεί έτσι ένα κίνημα αντίστασης και ανατροπής.