Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

19 Ιουν 2009

Να σταματήσουν οι σφαγές στην Δυτική Βεγγάλη!

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την μαζική δολοφονική επίθεση που διεξάγουν αυτές τις ημέρες οι δυνάμεις ασφαλείας και οι παραστρατιωτικές συμμορίες με εντολή της κυβέρνησης της Δυτικής Βεγγάλης ενάντια στους αγωνιζόμενους αγρότες και ιθαγενείς στην περιοχή Lalgarh του δυτικού Midnapore. Οι κυβερνητικές αρχές στην Καλκούτα σε συνεργασία με την ομοσπονδιακές κρατικές και αστυνομικές αρχές έχουν περικυκλώσει χωριά και αγροτικές περιοχές , ασκούν σκληρή βία και έχουν εξαπολύσει ένα τεράστιο κύμα τρομοκρατίας, συλλήψεων και δολοφονιών με σκοπό να κάμψουν την αντίσταση των φτωχών αγροτών και να υλοποιήσουν την πολιτική αρπαγής της γης τους από τις πολυεθνικές. Έχουν το θράσος μάλιστα να χαρακτηρίζουν σαν τρομοκράτες τους επαναστάτες, που με επικεφαλής το ΚΚ Ινδίας(Μαοϊκό), βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτού του δίκαιου αγώνα ενάντια στις νέο-φιλελεύθερες πολιτικές των κυβερνητών στην Καλκούτα και στο Νέο Δελχί.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τους προοδευτικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους αγώνες των αγροτών στην Δυτική Βεγγάλη και να απαιτήσουν να σταματήσει η στρατιωτική επίθεση που εκτυλίσσεται με βάρβαρο τρόπο.


ΚΚΕ(μ-λ)
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων

Αθήνα 19/6/2009