Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

28 Ιουν 2009

Παράσταση διαμαρτυρίας για την απόλυση του Κώστα Μπεκιάρη

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης ενάντια στην απόλυση του συνδικαλιστή Κώστα Μπεκιάρη συγκροτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μετά από σύσκεψη που κάλεσε για το ζήτημα η Ταξική Πορεία. Στη σύσκεψη που παραβρέθηκαν εργαζόμενοι και συνδικαλιστές από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα έγινε ενημέρωση για τις συνθήκες της απόλυσης και συζητήθηκε η αξία της αλληλεγγύης των εργαζομένων, της υπεράσπισης κάθε φωνής που αντιστέκεται και διεκδικεί στους χώρους δουλειάς.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η έκδοση δελτίου Τύπου, καθώς και μιας προκήρυξης η οποία θα μοιραστεί τις επόμενες ημέρες στους εργαζόμενους του κλάδου των γραφικών τεχνών. Παράλληλα, η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 8:30 το πρωί, έξω από την Επιθεώρηση Εργασίας (Σουρμελή 2 και Αχαρνών, κοντά στην πλατεία Βάθη) όπου θα πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση μεταξύ του απολυμένου, της εταιρείας και της Επιθεώρησης Εργασίας.