Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

25 Ιουν 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ)

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
ΟΧΙ ΣΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ!
ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ


Το σκηνικό μίσους και τρόμου που στήνει το κράτος και οι μηχανισμοί του ενάντια στους μετανάστες ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΕΞΈΛΙΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΑΝΑΠΆΝΤΗΤΗ.
Η νοσηρή αστική προπαγάνδα και τα μέτρα εξόντωσης των μεταναστών -όπως η πρόσφατη τροπολογία για την απέλασή τους και μόνο με την κατηγορία για «σοβαρά αδικήματα»- στρέφονται συνολικά ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων, ελλήνων και μεταναστών. Ενισχύουν τις κάθε είδους φασιστοσυμμορίες, αλλά και στοχοποιούν κάθε φωνή που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μεταναστών, την ισότητα και την αλληλεγγύη.
Η ΕΠΊΘΕΣΗ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΌΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΆ ΌΛΟΥΣ. Διότι αυτοί που ζητούν τη συναίνεσή μας σε αυτή την επίθεση, αυτοί που υποδαυλίζουν τα ρατσιστικά αισθήματα και κάνουν κηρύγματα μίσους και φανατισμού, το κράτος και οι μηχανισμοί του, είναι οι ίδιοι που χτυπούν και τα δικά μας δικαιώματα, στη δουλειά, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη μόρφωση. Είναι οι ίδιοι που ποινικοποιούν τους αγώνες μας, τις απεργίες και τις διαδηλώσεις. Είναι οι ίδιοι που μας ζητούν καθημερινά να θυσιάσουμε όλο και περισσότερα για λογαριασμό του κεφάλαιου.
Η εργατική τάξη και οι εργαζόμενοι της χώρας μας δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν με τους μετανάστες εργάτες. Το αντίθετο, μάλιστα. Έχουν κάθε λόγο να δώσουν μαζί τους τον κοινό αγώνα ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης. Στο σύστημα που γεννά τους πολέμους, τη φτώχια και την εξαθλίωση. Στο σύστημα που γεννά το μίσος και την έχθρα ανάμεσα στους λαούς.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης 
στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), 
το ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ, στις 11:00 το πρωί.
Παράλληλα, καλεί τις οργανώσεις της Αριστεράς, κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό άνθρωπο να συμβάλουν ώστε να δοθεί άμεση απάντηση. Στις γειτονιές, στα πανεπιστήμια, στους χώρους δουλειάς, σε κάθε μαζικό χώρο, πρέπει να συγκροτηθούν μαζικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στους μετανάστες προκειμένου να σπάσει το νοσηρό ρατσιστικό κλίμα που θέλουν να μας επιβάλουν.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009