Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

31 Ιουλ 2013

Έξω τα ΜΑΤ και τα σκουπίδια από την Ευκαρπία

Το ΚΚΕ (μ-λ) καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού της Ευκαρπίας, από την μνημονιακή συγκυβέρνηση και τους "αιρετούς" αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους της, οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλλουν ακόμα ένα "έργο", ενάντια στην θέληση του λαού της περιοχής και στο συμφέρον του τόπου.
Την Δευτέρα στις 29/7 πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από ΜΑΤ, ασφαλίτες και ένα ασθενοφόρο!! εισέβαλαν στον χώρο όπου προβλέπεται η κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) με την παρουσία εισαγγελέα και προχώρησαν στην περίφραξη του χώρου.
Το ΚΚΕ (μ-λ) στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα των κατοίκων της Ευκαρπίας και της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ώστε να μην κατασκευαστεί ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ώστε να μην επιβληθεί η μνημονιακή τρομοκρατία απέναντι στον λαό, ώστε να μην περάσουν οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις των κομμάτων της συγκυβέρνησης.
Το ΚΚΕ (μ-λ) υπερασπίζει το δικαίωμα των κατοίκων της Δυτικής Θεσσαλονίκης και της Ευκαρπίας να αγωνίζονται για τον τόπο τους και τις ζωές τους.