Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

29 Σεπ 2010

ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ!

Η επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στα δίκαια αιτήματα των φορτηγατζήδων γίνεται όλο και πιο άγρια και χρησιμοποιεί με την επαίσχυντη επιστράτευση και τους μηχανισμούς καταστολής να υποτάξει τον αγώνα τους. Να τους πάρει την περιουσία τους που απέκτησαν με κόπο και ιδρώτα πολλών χρόνων και να προσφέρει τις μεταφορές προϊόντων στα καρτέλ και το μεγάλο κεφάλαιο. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτή την γνωρίζει όλος ο λαός και γι’ αυτό τους συμπαραστέκεται. Ο αγώνας των φορτηγατζήδων είναι μέρος του αγωνιζόμενου λαού μας που αντιμετωπίζει από την ίδια βάρβαρη πολιτική ακόμη και ζήτημα επιβίωσης. Να λοιπόν γιατί οφείλουν όλες οι εργατικές και λαϊκές δυνάμεις να εκφράσουν ενεργητικά την αλληλεγγύη τους. Πάνω απ’ όλους αυτό οφείλουν να το κάνουν οι δυνάμεις της Αριστεράς για να δικαιωθεί η πάλη του λαού μας και για να μπορούν αγωνιζόμενα κομμάτια να φτάσουν σε νίκη. 
Ο αγώνας των φορτηγατζήδων βρίσκεται σε μια κρίσιμη στιγμή αφού η Κυβέρνηση κλιμακώνει την επίθεσή της, η οποία έχει στο πλευρό της τους πληρωμένους κονδυλοφόρους των ΜΜΕ, που χρησιμοποιούνται σαν βασικοί φορείς συκοφάντησης των αγώνων, των κινητοποιήσεων, των απεργιών, όλων όσων  διεκδικούν το δίκιο τους. Και όσο ο λαός υποστηρίζει τα αγωνιζόμενα κομμάτια λαού, τόσο τα κυβερνητικά επιτελεία και όλο το αστικό μπλοκ, αυξάνει την αγριότητα εναντίον τους. Αυτό ακριβώς ζούμε αυτή τη περίοδο, αυτό ακριβώς βιώνουν αυτές τις στιγμές ο κλάδος των φορτηγατζήδων. 
Ας μην αμφιβάλλει κανείς: μια νίκη των φορτηγατζήδων θ’ ανοίξει το δρόμο και για άλλους αγώνες και για άλλες νίκες. Θα αποδειχτεί ξανά και ξανά στην πράξη ότι οι εργαζόμενες μάζες μπορούν να παλεύουν, μπορούν να κερδίζουν μάχες και να κατακτούν νίκες.
ΚΚΕ(μ-λ)
Τετάρτη 29 Σεπτέμβρη