Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

12 Σεπ 2010

Εφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος άνθρωπος!

Στις 24 Αυγούστου έφυγε από τη ζωή από ένα ξαφνικό ατύχημα η αγωνίστρια Βικτωρία Παπαδοπούλου. Η Βικτωρία από τα φοιτητικά της χρόνια πήρε μέρος στους αγώνες του λαού και της νεολαίας και μέσα από τις γραμμές του αριστερού και επαναστατικού κινήματος αγωνιζόταν για ένα καλύτερο αύριο. Οσοι γνώρισαν τη Βικτωρία, όσοι πάλευαν μαζί της για έναν καλύτερο κόσμο, έβλεπαν στο πρόσωπό της και στο χαρακτήρα της ένα σπουδαίο άτομο, γεμάτο καλοσύνη και πάντα με την καλή κουβέντα για τους γύρω της. Σε όλη την αγωνιστική της διαδρομή κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη εκατοντάδων συντρόφων της και φίλων και άξια την θεωρούσαν όλοι τους ξεχωριστό πρόσωπο. Ολος αυτός ο κόσμος έδωσε μαζικά το παρόν στο τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του Βικτωρία στο νεκροταφείο του Ζωγράφου.
Η Συντακτική Επιτροπή της ΠΣ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο Νίκο Σοφιανό, στην κόρη τους και σε όλους τους δικούς της ανθρώπους. 
Αντίο Βικτωρία μας.