Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

1 Ιουλ 2011

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την απαγόρευση από την κυβέρνηση του απόπλου των πλοίων της αποστολής του «Στόλου της Ελευθερίας 2». Πίσω από αυτή την απόφαση βρίσκονται όπως πάντα οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές, ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και η ηγεσία του ΟΗΕ που καλούσαν όλες τις χώρες, απ’ όπου προέρχονται τα πλοία, να ευθυγραμμιστούν με την απαίτηση του Ισραήλ να μην αποπλεύσουν.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καταδικάζει τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης που με την γενικότερη πολιτική σύσφιξης των σχέσεων με το Ισραήλ, κόντρα στη θέληση του ελληνικού λαού, στέκεται απέναντι στον αγώνα των Παλαιστινίων αλλά και των άλλων αραβικών λαών και ουσιαστικά στηρίζει τις παράνομες, πειρατικές και δολοφονικές πρακτικές των Ισραηλινών κατοχικών κατά του Παλαιστινιακού λαού. Καλούμε τον ελληνικό λαό να καταδικάσει τη στάση της κυβέρνησης και να εκφράσει με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη του στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για ελευθερία, ζωή και αξιοπρέπεια.