Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

27 Ιαν 2009

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Αρτα

Συγκροτήθηκε και στην πόλη μας Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, από κινήσεις, συλλογικότητες και ανένταχτους αγωνιστές, εκτός φυσικά του τοπικού ΚΚΕ που και σε αυτό το ζήτημα, συνεχίζει τον μοναχικό του δρόμο. Η Πρωτοβουλία διοργάνωσε την Πέμπτη 8 Γενάρη συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της πόλης σαν πρώτη απάντηση και έκφραση αλληλεγγύης στον λαό της Γάζας. Η Πρωτοβουλία συνέχισε τη δράση της με τη συμμετοχή της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι του Αστακού, στις 15 Γενάρη, και με την πρότασή της προς τις άλλες πρωτοβουλίες της περιοχής μας για τη συνδιοργάνωση μιας πανελλαδικής κινητοποίησης στον Αστακό το επόμενο διάστημα, θεωρώντας ότι το ζήτημα της πάλης κατά του ιμπεριαλισμού πρέπει να μπει στην ημερήσια διάταξη.
Η Πρωτοβουλία, επειδή πιστεύει ότι ο πόλεμος στη Γάζα δεν τελείωσε, ότι οι «ειρηνευτικές» πρωτοβουλίες θέλουν να συγκαλύψουν τη δολοφονία των Παλαιστινίων από τους σιωνιστές, προχώρησε στη διοργάνωση συγκέντρωσης και πορείας την Πέμπτη 22 Γενάρη, όπου παλαιστίνιος αγωνιστής μας μετέφερε τη θέληση του παλαιστινιακού λαού για τη συνέχιση του αγώνα μέχρι την τελική του δικαίωση. Η εκδήλωση περιελάμβανε προβολή βίντεο από την κατάσταση στη Γάζα και έκλεισε με συναυλία.