Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

4 Ιαν 2009

ΕΞΩ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ 
ΑΠΟ ΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!

Οι δολοφόνοι σιωνιστές του Ισραήλ, με την πλήρη στήριξη των αμερικάνων ιμπεριαλιστών και της ΕΕ, μετά από επτά μέρες ανηλεών βομβαρδισμών με θύματα αμάχους και μικρά παιδιά προχωρούν στη δεύτερη πράξη του δράματος ενάντια στον πολύπαθο παλαιστινιακό λαό.
Με εκατοντάδες τεθωρακισμένα, με ειδικές δυνάμεις και χιλιάδες εφέδρους εισέβαλαν στη Λωρίδα της Γάζας.
Με αυτήν την τεράστια πολεμική επιχείρηση, οι δολοφόνοι σιωνιστές μεθοδεύουν ένα έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα. Σπέρνουν τον όλεθρο, δολοφονούν εν ψυχρώ και αδιάκριτα για να κάμψουν την αντίσταση του παλαιστινιακού λαού.
Η απίστευτη βαρβαρότητα των σιωνιστών δολοφόνων θέλει να πνίξει στο αίμα το δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού για λεύτερη πατρίδα. Ταυτόχρονα, πυροδοτεί τους χειρότερους κινδύνους για όλους τους λαούς της περιοχής και αποκαλύπτει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, αλλά και των ευρωπαϊκών καγκελαριών.
Όμως, από κάθε σταγόνα αίμα που ποτίζει αυτές τις ώρες την παλαιστινιακή γη θα φυτρώνει ένας καινούργιος αγωνιστής ενάντια στους σιωνιστές δολοφόνους και τους πάτρωνές τους ιμπεριαλιστές.

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ!

Καλούμε τον ελληνικό λαό να διαδηλώσει μαζικά σε όλες τις πόλεις της χώρας και να βροντοφωνάξει την απαίτησή του να αποχωρήσουν τώρα οι κατακτητές σιωνιστές από τη Λωρίδα της Γάζας.
Να αγωνιστεί στο πλευρό των Παλαιστινίων και όλων των λαών της περιοχής, ενάντια στους φονιάδες, ενάντια στον ιμπεριαλισμό και κόντρα στην κυβέρνηση και τις δυνάμεις της υποτέλειας στη χώρα μας που παρέχουν κάλυψη στους ισραηλινούς φονιάδες.
Να εκφράσουμε την πλήρη συμπαράστασή μας στην ηρωική και μαχητική αντίσταση που διεξάγει ο παλαιστινιακός λαός -χρόνια τώρα, καθημερινά και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες- για να απελευθερώσει την πατρίδα του.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί σε παλλαϊκό συναγερμό τους εργαζόμενους και την νεολαία, καλεί σε μια διαρκή μαχητική κινητοποίηση όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους σε όλη την χώρα.
Με πολύμορφες δράσεις, έμπρακτη αλληλεγγύη και μαζικές διαδηλώσεις να απαιτήσουμε να σταματήσουν οι σφαγές από την εισβολή στην Γάζα, να φύγουν τώρα οι δολοφόνοι σιωνιστές και να σπάσει ο αποκλεισμός.
Να δοθεί η δυνατότητα για την αποστολή επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας και να αναγκαστεί η ελληνική κυβέρνηση να δώσει υγειονομική υποστήριξη και περίθαλψη στους βαριά τραυματίες.

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ 
ΘΑ ’ΝΑΙ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!


ΚΚΕ(μ-λ)
Τηλ. 210-3303639
www.kkeml.gr
cpgml@otenet.gr