Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

19 Φεβ 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19-2 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ο αγώνας των μεταναστών απεργών πείνας που φτάνουν να ρισκάρουν τη ζωή τους για το αυτονόητο δικαίωμά τους να υπάρχουν νόμιμα, πρέπει να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων.

Η ενοχοποίηση και το κράτημα στην παρανομία των θυμάτων του βάρβαρου καπιταλιστικού – ιμπεριαλιστικού συστήματος έχει στόχο το ξανα-γδάρσιμό τους εδώ που ήρθανε μετά το ρήμαγμα των χωρών τους.

Πολύ περισσότερο η λύσσα της κυβέρνησης και των ΜΜΕ σε σύμπνοια με τη ΝΔ και πρωτοπαλίκαρο το αντιδραστικό ΛΑΟΣ, έχει στόχο την αξιοποίηση του κατατρεγμού και της δυστυχίας τους για να προχωρήσει η αντεργατική επίθεση σε βάρος του συνόλου των εργαζομένων.

Ντόπιοι και ξένοι εργάτες, εργαζόμενοι στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, αγρότες, άνεργοι και μικροεπαγγελματίες, όλος ο κόσμος της δουλειάς και του μόχθου πρέπει να τους χαλάσουμε τα σχέδια που μας θέλουν διασπασμένους. ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ για την ανατροπή της πολιτικής της δουλείας στους ιμπεριαλιστές , την πολιτική εκμετάλλευσης που στερεί συνεχώς και τα πιο στοιχειώδη δικαιώματα από κάθε εργαζόμενο άνθρωπο με μεγαλύτερα θύματα τους κολασμένους και αδύναμους μετανάστες.

Η απαίτηση για νομιμοποίηση όλων των μεταναστών που έρχονται εδώ και παράγουν πλούτο για ένα κομμάτι ψωμί, πρέπει να δεθεί με τα συνολικότερα αιτήματα του λαού μας για δουλειά και δικαιώματα κόντρα στη βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών της Ε.Ε. και του ΔΝΤ

Μόνο η μαζική αγωνιστική κινητοποίησή μας μπορεί να επιβάλλει την υποχώρηση στην κυβέρνηση και να σώσει από το θάνατο τους απεγνωσμένους απεργούς πείνας και ταυτόχρονα να βάλει όρους και παρακαταθήκες για την κοινή πάλη ντόπιων και μεταναστών αλλά και με τους γύρω λαούς, ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό.

ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΧΑΝΙΑ 18-2-2011