Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

24 Φεβ 2011

Ανακοίνωση Τύπου για την πορεία στη Θεσσαλονίκη

Η κομματική οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) χαιρετίζει του χιλιάδες οργισμένους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, μετανάστες και νέους που συμμετείχαν στις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στο κέντρο της πόλης αλλά και σε όλη την χώρα και όσους έδωσαν πολύμορφες μάχες στους χώρους εργασίας για να πετύχει η σημερινή γενική απεργία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Μάχες που δόθηκαν ερήμην της επίσημης συνδικαλιστικής ηγεσίας που συνεχίζει να υπονομεύει τους αγώνες μένοντας άπραγη και εχθρική απέναντι στις αντιστάσεις που αναπτύσσονται μέσα στην μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία του λαού μας.
Καταγγέλλει ταυτόχρονα την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ και της αστυνομίας στην μέση της διαδήλωσης στην Τσιμισκή με χημικά, δακρυγόνα και με τις ομάδες της ΔΙΑΣ και τους τραυματισμούς διαδηλωτών.
Χαιρετίζει την μαχητική στάση των διαδηλωτών που κατάφεραν να αποτρέψουν την διάλυση της πορείας, να την ανασυγκροτήσουν και να την οδηγήσουν στην Γενική Γραμματεία στο πρώην Υπουργείο Μακεδονίας.
Καλεί σε συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα μέχρι την συνολική ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής της κυβέρνησης και της Τρόικας
Απαιτεί την άμεση απελευθέρωση του συλληφθέντα διαδηλωτή.

Θεσσαλονίκη 23 του Φλεβάρη 2011
Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ( μ-λ)