Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

14 Φεβ 2011

ΚΕΡΑΤΕΑ: Αγρια καταστολή στην επιμονή των κατοίκων!

Δύο μήνες μετά, η Κερατέα εξακολουθεί να θυμίζει πόλη υπό κατοχή. Οι συγκρούσεις είναι σχεδόν καθημερινές και σε αρκετές περιπτώσεις η βιαιότητα των ΜΑΤ παίρνει ακόμη πιο άγριες μορφές. Ομολογημένος σκοπός της κυβέρνησης είναι να υποτάξει τους κατοίκους. Στην εποχή που ζούμε, μια ήττα της, έστω και σε ένα, υποτίθεται, τοπικό ζήτημα μετά από μια τόσο έντονη αντίσταση των κατοίκων, δεν είναι αποδεκτή για το σύστημα. Η νίκη των κατοίκων της Κερατέας θα αποκτήσει ευρύτερες διαστάσεις, θα δείξει ότι ο λαός με την αντίστασή του μπορεί να έχει νίκες και να αποτρέπει την επίθεση του συστήματος σε κάθε εκδοχή της ζωής του.
Στη βάση αυτή η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή στους πραιτοριανούς της των ΜΑΤ να επιτίθενται στους κατοίκους με μεγάλη βιαιότητα. Φτάσανε στο σημείο να στρέφουν τους εκτοξευτήρες των χημικών πάνω στους κατοίκους με σκοπό να τους τραυματίσουν. Αποκορύφωμα της καταστολής μέχρι τώρα ήταν αυτό που έγινε την Τρίτη 8/2. Από νωρίς ασφαλίτες μπαινόβγαιναν στα σπίτια, τα έκαναν άνω κάτω και προσήγαγαν έναν νέο άνθρωπο γιατί κατείχε μπουκάλια μπίρας, ένα πιστόλι φωτοβολίδων και βίντεο από τις κινητοποιήσεις! Ενας από αυτούς δεν δίστασε να τραβήξει πιστόλι στους διαμαρτυρόμενους κατοίκους, όπως και τα ΜΑΤ δεν δίστασαν να μετατρέψουν την πόλη σε πεδίο μάχης ως αργά τη νύχτα. Ρίχνανε χημικά ανεξέλεγκτα, χτυπούσαν νέους, γέρους, άντρες και γυναίκες χωρίς κανέναν ενδοιασμό, τραυμάτισαν και έστειλαν κόσμο στα νοσοκομεία.

Εγιναν 5 συλλήψεις κατοίκων. Οι κατηγορίες που τους προσάπτουν:
απόπειρα πρόκλησης έκρηξης με κίνδυνο για άνθρωπο
κατοχή εκρηκτικών βομβών για να προξενήσουν κίνδυνο σε άνθρωπο
διατάραξη κοινής ειρήνης από άτομα που ενεργούν βιαιοπραγίες με καλυμμένα χαρακτηριστικά
αντίσταση από δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά
απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης
εξύβριση
απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης από άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά
επικίνδυνη σωματική βλάβη
απλή συνέργεια σε όλα τα παραπάνω

Εβγαλαν ως «πειστήρια» βόμβες μολότοφ που βρήκαν αποθηκευμένες στα…χωράφια. Οι κάτοικοι όμως είναι ανυποχώρητοι. Δεν τρομοκρατήθηκαν, δεν κλείστηκαν στα σπίτια τους. Βγήκαν στους δρόμους της πόλης τους και αντιπαρατέθηκαν στα ίσα με τους πάνοπλους ΜΑΤατζήδες. Διαμήνυσαν στην κυβέρνηση πως ό,τι και να κάνει δεν υποχωρούν! Θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και να αντιστέκονται στην καταστροφή της περιοχής τους για χάρη του Μπόμπολα, μέχρι να νικήσουν.