Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

24 Φεβ 2011

Θεσσαλονίκη 23 του Φλεβάρη Λαϊκή οργή και αστυνομοκρατία

Χιλιάδες εργαζόμενοι από  τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα  άνεργοι, συνταξιούχοι, μικροεπαγγελματίες, νέοι και αρκετοί μετανάστες συμμετείχαν στις δυο απεργιακές συγκεντρώσεις που έγιναν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη μπροστά στο Εργατικό Κέντρο και η άλλη  στο Άγαλμα του Βενιζέλου από το ΠΑΜΕ. Η Πρωτοβουλία Συντονισμού των πρωτοβάθμιων σωματείων, οργάνωσε μαζική προσυγκέντρωση στην Καμάρα και με πορεία κατευθύνθηκε στο Εργατικό Κέντρο.
Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν  απρόκλητα με χημικά και βόμβες κρότου στο μέσον της διαδήλωσης στην Τσιμισκή στο ύψος περίπου της Παύλου Μελά με σκοπό να διαλύσουν την πορεία, πράγμα που δεν κατάφεραν μιας και αντιμετώπισαν την αποφασιστική στάση των διαδηλωτών που πέτυχαν να ενώσουν την διαδήλωση και να συνεχίσουν μέχρι το παλιό Υπουργείο-Διοικητήριο. Σε μια νέα επίθεση των ΜΑΤ στην παλιά ρωμαϊκή αγορά συνελήφθηκε ένας διαδηλωτής.  
Στην διαδήλωση συμμετείχε με ξεχωριστό μπλοκ η Ταξική Πορεία Σε ανακοίνωση της η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ(μ-λ), καλεί σε συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα μέχρι την συνολική ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής της κυβέρνησης και της Τρόικας και απαιτεί την άμεση απελευθέρωση του συλληφθέντα  διαδηλωτή.