Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

6 Μαρ 2011

ΛΑΚ Χαλανδρίου: «Οι εξεγέρσεις των Αραβικών λαών μήνυμα ελπίδας για όλους μας»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι Λαϊκές Αγωνιστικές Κινήσεις Χαλανδρίου σας προσκαλούν τη Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 και ώρα 19.00' στο Χώρο Διαλόγου, Αβέρωφ 7Α, σε συζήτηση με θέμα:

«Οι εξεγέρσεις των Αραβικών λαών μήνυμα ελπίδας για όλους μας»

• Αλληλεγγύη στους εξεγερμένους αραβικούς λαούς
Σε μια περίοδο που ο λαός μας δέχεται την πιο βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματά του, μέσα από τις επιταγές του μνημονίου, οι εξεγέρσεις των αραβικών λαών μας αποδεικνύουν ότι μπροστά στη μαζική λαϊκή πάλη κανένα καθεστώς, όσο παντοδύναμο κι αν φαίνεται, δεν είναι ανίκητο. Όσο κι αν πολλοί «αιφνιδιάστηκαν» ή «παρεξηγήθηκαν» που οι αραβικοί λαοί δεν …τους ρώτησαν πριν εξεγερθούν ή σιωπούν …εκκωφαντικά και εγκληματικά απέναντι στις εξελίξεις, οι εξεγέρσεις είναι πια ένα γεγονός που εμπνέει τους λαούς όλου του κόσμου.
• Καμία ιμπεριαλιστική επέμβαση στις αραβικές χώρες
Οι αραβικοί λαοί με τους αγώνες τους αναγκάζουν τους ιμπεριαλιστές να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους για την κρίσιμη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής και να προχωρήσουν σε πιο επιθετικές ενέργειες για να καθυποτάξουν τους λαούς και να προωθήσουν, ο καθένας για λογαριασμό του, τις θέσεις και τα συμφέροντά του απέναντι στους υπόλοιπους, μέσα σε ένα σκηνικό άγριου ανταγωνισμού. Μόνο οι λαοί με την πάλη τους μπορούν να γίνουν φραγμός στα σχέδιά τους. Μόνο οι λαοί έχουν το δικαίωμα να ανατρέπουν τους τυράννους τους. Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες!
• Καμία εμπλοκή της χώρας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια στη περιοχή
Η υποδούλωση της χώρας μας στην τρόικα και το μνημόνιο, η υποτέλεια της κυβέρνησης απέναντι σε Ευρωπαίους και Αμερικάνους, οι κινήσεις προσέγγισης με το Ισραήλ το τελευταίο διάστημα μόνο κινδύνους εγκυμονούν για τη χώρα και το λαό μας. Δε θα διστάσουν να μας μπλέξουν σε ακόμα πιο επικίνδυνες περιπέτειες και να μας ζητήσουν να πληρώσουμε ακόμα πιο ακριβά τους ανταγωνισμούς των αφεντικών τους. Να σταθούμε εμπόδιο σε αυτή την προοπτική, να δώσουμε τον καλύτερο αγώνα αλληλεγγύης στους εξεγερμένους λαούς, στερώντας από τους ιμπεριαλιστές από ένα σύμμαχο στο ματοκύλισμά τους.