Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

22 Μαρ 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΡΤΗ, 6:00 μ.μ.
ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.,
ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
Με το πρόσχημα της προστασίας των συμφερόντων του λιβυκού λαού, οι αμερικάνοι και ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές ξεκίνησαν στρατιωτική επέμβαση εναντίον της Λιβύης. Οι «προσεχτικές», «χειρουργικές» κινήσεις έχουν ήδη κοστίσει τη ζωή σε δεκάδες άμαχου πληθυσμού, ενώ οι βομβαρδισμοί από αέρος συνεχίζονται αμείωτοι, δημιουργώντας εφιαλτικές συνθήκες για το λαό της Λιβύης.

Αυτοί που σήμερα εξαπολύουν τις φονικές τους μηχανές στο όνομα της προστασίας του λιβυκού λαού, είναι αυτοί που μέχρι πρόσφατα είχαν συναλλαγές δισεκατομμυρίων με το αντιδραστικό καθεστώς του Καντάφι, είναι αυτοί που στηρίζουν τα πραξικοπήματα και τις σφαγές των αραβικών λαών από τα αντιδραστικά, αμερικανόδουλα, φιλοδυτικά καθεστώτα της Υεμένης, του Μπαχρέιν, της Σαουδικής Αραβίας και μιας σειράς άλλων αραβικών χωρών.
Η υποκρισία των αμερικανονατοϊκών φονιάδων δεν μπορεί να κρύψει τους πραγματικούς τους στόχους που δεν είναι άλλοι από την επιβολή ενός υποταγμένου, ελεγχόμενου καθεστώτος στη Λιβύη, τον καλύτερο έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας και τη δημιουργία καλύτερων, για τους δυτικούς ιμπεριαλιστές, όρων και συσχετισμών στις χώρες του αραβικού κόσμου που φλέγονται από μαζικές λαϊκές εξεγέρσεις.
Η νέα αυτή επέμβαση δημιουργεί τεράστιους κινδύνους συνολικά για τους λαούς της Μεσογείου η οποία μπαίνει, και ανοιχτά πλέον, στο επίκεντρο των ιμπεριαλιστικών πολεμικών αντιπαραθέσεων. Οι εξελίξεις αυτές είναι εξαιρετικά επικίνδυνες και για τον ελληνικό λαό, καθώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ - «συνεπής» στις αντιδραστικές επιλογές των προηγούμενων κυβερνήσεων που νομιμοποίησαν και στήριξαν τις επεμβάσεις σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ και Αφγανιστάν - έχει συναινέσει πλήρως στη χρήση των αμερικανονατοϊκών βάσεων στη χώρα για τις φονικές εξορμήσεις των ιμπεριαλιστικών στρατευμάτων, ενώ δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει και δικά της στρατεύματα εάν αυτό απαιτήσουν τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.
Ο λαός της χώρας μας, καθώς και όλοι οι λαοί της Μεσογείου, οφείλουν να καταδικάσουν έμπρακτα αυτή τη νέα φονική επιχείρηση. Το αντιιμπεριαλιστικό, αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να ορθώσει το ανάστημά του, βάζοντας φραγμό στα σχέδια των αμερικάνων και ευρωπαίων ιμπεριαλιστών. Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες. Ο λιβυκός λαός, στηριγμένος στις δικές του δυνάμεις, είναι ο μόνος αρμόδιος να λύσει τους λογαριασμούς του με το αντιδραστικό καθεστώς Καντάφι.

· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ!
· ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΙΒΥΚΟ ΛΑΟ!
· ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!
· ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! - ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΡΤΗ, 6:00 μ.μ.
ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.,
ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ