Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

24 Μαρ 2011

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

Ο πραγματικός αριθμός των άνεργων στη χώρα έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. Πίσω από αυτούς τους αριθμούς είμαστε εμείς οι άνεργοι άνθρωποι που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, το ενοίκιο, το δάνειο του σπιτιού, πολλές φορές ακόμα και το γάλα των παιδιών.
Σήμερα η ανεργία συνεχώς γιγαντώνεται και είναι για τους περισσότερους από εμάς μακροχρόνια. Η προοπτική να ξαναβρούμε δουλειά συνεχώς απομακρύνεται, η ανασφάλεια οδηγεί πολλούς άνεργους στην κατάθλιψη και τις οικογένειες μας σε οικονομικό και ψυχολογικό μαρασμό.
Ο εφιάλτης της ανεργίας απειλεί και όλους τους εργαζόμενους. Η αυξανόμενη ανεργία έχει γίνει μοχλός πίεσης για να δέχονται οι εργαζόμενοι τις περικοπές μισθών, τη μαύρη εργασία, τις πιο άθλιες συμπεριφορές και συνθήκες δουλειάς. Είναι πιεστική ανάγκη για όλο το λαό και τους εργαζόμενους να δώσουμε από κοινού τον αγώνα για εργασία.
Απέναντι στην πολιτική του μνημόνιου, την εποχή της πιο λυσσασμένης επίθεσης του συστήματος, να οργανώσουμε και να συντονίσουμε την πάλη μας. Όλοι μαζί, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή.
Καλούμε όλους τους άνεργους σε μια ανοιχτή συνάντηση – συζήτηση το Σάββατο 26/3 στις 6:00μμ στο ΚΥΒΕ στο Περιστέρι (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Λεωφόρος Κηφισού)

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ