Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

23 Ιουλ 2008

Βαλίτσες και φύγαμε!

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το 9ο κάμπινγκ των Αγωνιστικών Κινήσεων, το οποίο ξεκινάει αυτήν την Κυριακή στο Βαρικό Πιερίας!
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στο κάμπινγκ "Νηρέας" το οποίο βρίσκεται 10 λεπτά μετά την πόλη της Κατερίνης, προς Αθήνα. Για όσους θα έρθουν για πρώτη φορά, η πρόσβαση στο χώρο με αυτοκίνητο είναι αρκετά εύκολη καθώς στην εθνική οδό υπάρχει σχετική σήμανση που οδηγεί προς το Βαρικό. Οσοι επιλέξουν τη συγκοινωνία, προτιμότερο είναι να κατεβούν Λιτόχωρο ή Κατερίνη και από εκεί με ταξί ως το κάμπινγκ. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκηνωτές που διαθέτουν αυτοκίνητο να βοηθήσουν στη μετακίνηση όσους κατεβούν στο Λιτόχωρο ή στην Κατερίνη (6946093225, 6944552647).
Το φετινό κάμπινγκ θα έχει και μια νέα πρόκληση... καθώς η διάρκειά του θα είναι 10 ημέρες (20 με 29/7) αντί 9 που ήταν πέρυσι. Η οργανωτική επιτροπή του κάμπινγκ θεωρεί πως φέτος, όπως και στα προηγούμενα κάμπινγκ, θα γίνει κατορθωτό όσοι συμμετέχουν σε αυτό να περάσουν καλά και να φύγουν με ευχάριστες αναμνήσεις. Το πρόγραμμα συνδυάζει πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες με τη συνεισφορά και τη ζωντάνια όλων των κατασκηνωτών θα δώσουν ένα πολύ καλό και ευχάριστο περιεχόμενο στη φετινή διοργάνωση.
Οι συζητήσεις και τα εργαστήρια επιλέχθηκαν έτσι ώστε να ανταποκρίνονται όχι μονό στα κεντρικά επίδικα της χρονιάς που μας πέρασε, αλλά και για να αποτελέσουν το έναυσμα για τον κόσμο που θα συμμετάσχει σε αυτά, ώστε να προβληματιστεί και να αναδείξει τα μέτωπα πάλης για τη χρονιά που έρχεται και που προμηνύεται αρκετά κινηματική!
Τέλος, το κόστος συμμετοχής όπως έχει ήδη ανακοινωθεί είναι 5,5 ευρώ τη μέρα και στα ίδια χαμηλά πλαίσια θα κινούνται και οι τιμές του κυλικείου που θα λειτουργεί για τους κατασκηνωτές του κάμπινγκ, όπως επίσης και τα μεσημεριανά-βραδινά γεύματα.