Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

25 Ιουλ 2008

ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ Η ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει το νέο έγκλημα που έγινε χθες το μεσημέρι σε βάρος της εργατικής τάξης. Στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος η εργατική τάξη της χώρας θρηνεί πέντε ακόμη θύματα (ενώ τρεις ακόμη εργαζόμενοι αγνοούνται), θυσία στο βωμό του καπιταλιστικού κέρδους, της εφοπλιστικής αδηφαγίας, της παγερής αδιαφορίας του κεφάλαιου για τις ζωές των εργαζομένων και της κυβερνητικής πολιτικής που καλύπτει τα εγκλήματα αυτά.
Το νέο αυτό έγκλημα, δεν είναι το πρώτο και, δυστυχώς, δεν θα είναι το τελευταίο. Γιατί, μαζί με τα εκατοντάδες εργατικά «ατυχήματα» και τους δεκάδες νεκρούς εργάτες που μετράμε κάθε χρόνο, είναι το αποτέλεσμα μιας πολιτικής που, δεκαετίες τώρα, φροντίζει με περισσή σπουδή να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφάλαιου, να του χαρίζει κέρδη και προνόμια, σπρώχνοντας την εργατική τάξη στη φτώχια, την ανεργία και την εξαθλίωση.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί την εργατική τάξη να ορθώσει το ανάστημά της!
Να δώσει την απάντηση που αξίζει, να αγωνιστεί μαζικά και αποφασιστικά για την ανατροπή αυτής της δολοφονικής πολιτικής και όσων τη στηρίζουν.
Να απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών που παίζουν το βρόμικο παιχνίδι τους στις πλάτες μας.
Να διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν, αυτά που της αρνούνται: το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια.

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2008

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό)