Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

30 Νοε 2008

Πρωτοβουλία ενάντια στη Φτώχεια και την Ανεργία Κέντρου Αθήνας

Κάτοικοι από διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας βρέθηκαν και συζήτησαν πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σήμερα, που είναι η αυξανόμενη φτώχεια, η απειλή της ανεργίας λόγω και των επερχόμενων απολύσεων που το ίδιο το σύστημα αναγγέλλει ότι θα φτάσουν τις 100.000 μέσα στο 2009, η ακρίβεια, που δυσκολεύει ακόμα και την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των εργαζόμενων.
Αποφάσισαν να συγκροτήσουν την Πρωτοβουλία ενάντια στη φτώχεια και την ανεργία με στόχο την οργάνωση μιας αγωνιστικής δράσης που θα αναδεικνύει τα παραπάνω προβλήματα, θέτοντας σαν διέξοδο τον αγώνα και την αντίσταση των εργαζόμενων και καλώντας τους να την πλαισιώσουν.
Ηδη διοργάνωσε με επιτυχία παρέμβαση σε Λαϊκή Αγορά του Κέντρου, καλώντας τον κόσμο να παλέψει για αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις και ενάντια στις απολύσεις. Συνεχίζει με αγωνιστική διάθεση στον προγραμματισμό της δράσης της για το επόμενο διάστημα.