Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

30 Νοε 2008

Πλούσιος διάλογος στη βιβλιοπαρουσίαση

Την Τρίτη 25 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε με σημαντική επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Σαμαρά, Η Αριστερά μπροστά στον εαυτό της στο Πολιτιστικό Κέντρο των Εργαζομένων του ΟΤΕ. Εκτός από τον συγγραφέα, για το βιβλίο και γενικότερα για τα ζητήματα της Αριστεράς μίλησαν ο δημοσιογράφος Θανάσης Σκαμνάκης και ο πανεπιστημιακός Σπύρος Σακελαρόπουλος, και οι δύο αγωνιστές της ριζοσπαστικής αριστεράς. Την εκδήλωση διοργάνωσε η συνδικαλιστική ομάδα Πρωτοβουλία Εργαζομένων στον ΟΤΕ.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι τέτοιου είδους εκδήλωση και μάλιστα με θέμα τη φύση και τις αναγκαιότητες του αριστερού κινήματος δεν είχε ξαναγίνει στο συγκεκριμένο χώρο. Η συζήτηση χαρακτηρίστηκε από τον αρκετά πλούσιο διάλογο στον οποίο συμμετείχαν ενεργά οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ που παρευρέθηκαν. Καταδεικνύει όχι απλώς την επικαιρότητα του συγκεκριμένου βιβλίου, αλλά ακόμα περισσότερο ότι οι εξελίξεις στο χώρο της Αριστεράς απασχολεί όλο και περισσότερο τους ίδιους τους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν με τον χειρότερο τρόπο την εντεινόμενη κρίση.