Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

15 Μαΐ 2012

Φασιστική διαπόμπευση οροθετικών γυναικών

Ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο και συνεχίζεται η φασιστικού τύπου διαπόμπευση οροθετικών γυναικών. Η κυβέρνηση Παπαδήμου συνεχίζει το έργο της (άλλωστε δεν υπάρχει κενό εξουσίας στη δημοκρατία μας!). Την ώρα που οι διερευνητικές εντολές πάνε κι έρχονται μαζί με τις αριστερές αυταπάτες, δεκάδες δυστυχισμένες οροθετικές γυναίκες εξακολουθούν να διαπομπεύονται και να σέρνονται στα κρατητήρια με βαρύτατες κατηγορίες. Ιερόδουλες και ναρκομανείς οι περισσότερες, τραγικά θύματα της κοινωνικής βαρβαρότητας, καταγγέλλονται ως εχθροί της κοινωνίας.
Αηδία και οργή προκαλεί το κυνήγι των άρρωστων και εξαθλιωμένων αυτών γυναικών με συντονιστές τους Λοβέρδο και Χρυσοχοϊδη. Η αστυνομία επιχειρεί στους οίκους ανοχής και στους δρόμους της πρωτεύουσας για τη σύλληψη ιερόδουλων οι οποίες υποβάλλονται αναγκαστικά σε ιατρικές εξετάσεις ενώ δημοσιοποιούνται τα στοιχεία τους και οι φωτογραφίες τους. Ιατρικό απόρρητο, προστασία των προσωπικών δεδομένων, σεβασμός της ανθρώπινης προσωπικότητας και αξιοπρέπειας και ανθρώπινα δικαιώματα δεν τους αναγνωρίζονται. Χαρακτηρίζονται επικίνδυνες, κατηγορούνται πως μολύνουν εξεπίτηδες τους ανθρώπους με ασθένειες και διώκονται παραδειγματικά. Ο κοινωνικός μεσαίωνας είναι εδώ!
Οι βάρβαροι κυβερνόντες ανακάλυψαν εκτός από τους μετανάστες τους οποίους μαντρώνουν σαν ζώα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, άλλον έναν εχθρό του λαού. Επικαλούνται την προστασία της υγείας μας αυτοί που βυθίζουν το ελληνικό λαό στη φτώχια και τη μιζέρια, που ασελγούν σε βάρος του, που διαλύουν κάθε δωρεάν παροχή υγείας.
Είναι τραγικό να συμπράττουν σ’ αυτή την ελεεινή διαδικασία δημόσιες ιατρικές υπηρεσίες όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ και κρατικά νοσοκομεία που χρησιμοποιούνται ως κρατητήρια. Κάθε ιατρική δεοντολογία πετάχτηκε στο καλάθι των σκουπιδιών ενώ τα σκουπίδια επικεφαλείς των διαφόρων κρατικών υπηρεσιών προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ή να μεταθέσουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο όταν ζορίζονται από την κοινωνική κατακραυγή. Διαφαίνεται πως οι εναπομείναντες υπηρεσίες πρόνοιας θα λειτουργούν από δω κι εμπρός ως αναπόσπαστο κομμάτι των κατασταλτικών μηχανισμών εναντίων κοινωνικών ομάδων. Σήμερα οι οροθετικές ιερόδουλες και οι μετανάστες, αύριο ποιος θα στοχοποιηθεί;
Με τη συνδρομή των ΜΜΕ στήθηκε η φασιστικού τύπου προπαγάνδα. Τα διάφορα πολιτικά και δημοσιογραφικά κτήνη ξεδίπλωσαν όλη τη σάπια ιδεολογία τους και τον σκοτεινό μεταφυσικό συντηρητισμό του συστήματος. Οι ανάγκες της προεκλογικής περιόδου που απαιτούσε την αποσιώπηση των λαϊκών προβλημάτων γιγάντωσε περισσότερο το θέμα. Ο σεξισμός, ο ρατσισμός, το κοινωνικό μίσος, το τρόμος, ο σκοταδισμός, ο τυχοδιωκτισμός, η πολιτιστική καθυστέρηση, η επιστημονική άγνοια, η υποκρισία ξεδιπλώθηκαν στα κανάλια και τις «έγκυρες» ιστοσελίδες. Οι οροθετικές ιερόδουλες ρίχθηκαν στην πυρά και η νταήδες πολιτικοί ανακηρύσσονται προστάτες της κοινωνίας!
Την ίδια ώρα, τα κυκλώματα πορνείας, traffickihg και ναρκωτικών μαζί με το υπόλοιπο σύστημα παρανομίας του υποκόσμου με τα περιστοιχίζει, παραμένουν στο απυρόβλητο. Ο αγοραίος έρωτας αντιμετωπίζεται ως κάτι φυσιολογικό. Η πορνεία είναι το αρχαιότερο επάγγελμα, λένε, νομιμοποιώντας στα μυαλά των ανθρώπων το εμπόριο του γυναικείου σώματος. Η πόρνη, όμως, αντιμετωπίζεται ως ένα μιαρό άτομο που πρέπει να λιθοβοληθεί μεταφορικά και κυριολεκτικά. «Μεταφέρει μεταδοτικές ασθένειες, διαλύει τις οικογένειες, διαφθείρει τη νεολαία και σκοτώνει τον λαό, φυλαχθείτε!» κραυγάζουν από τις οθόνες των τηλεοράσεων.
Οπως επισημαίνουν αρμόδιοι επιστημονικοί φορείς, με την κυβερνητική τακτική η εξάπλωση του AIDS δεν αντιμετωπίζεται αφού χάνεται η εμπιστοσύνη των ασθενών στις δημόσιες υπηρεσίες φοβούμενοι τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους. Κάθε φωτογραφία οροθετικής ιερόδουλης που δόθηκε στη δημοσιότητα αποτυπώνει την κοινωνική τραγωδία της εποχής μας. Τόσο νέες και τόσο γερασμένες! Οι περισσότερες από αυτές δεν γνωρίζουν ότι είναι οροθετικές αλλά το μαθαίνουν εάν απευθυνθούν στις μονάδες απεξάρτησης. Ο φαύλος κύκλος των ναρκωτικών και της πορνείας δεν τους δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τον εαυτό τους. Σε βάρος τους ανθούν οικονομικά τα βρώμικα κυκλώματα, δημιουργήματα ενός σάπιου συστήματος που αυγαταίνει τα κέρδη του και διαιωνίζει την εξουσία του με την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Η πληρωμή τους είναι ένα ακόμη βήμα προς την καταστροφή τους.
Η εξαθλίωση στην οποία βυθίζεται ο ελληνικός λαός έχει αυξήσει όχι μόνο τις αυτοκτονίες αλλά και την πορνεία, τα ναρκωτικά, την εγκληματικότητα κάθε είδους. Στη χώρα μας συμβαίνει ότι συμβαίνει σε όλες τις χώρες που έχουν υπαχθεί στην άμεση κηδεμονία των ιμπεριαλιστών. Το ΔΝΤ και η ΕΕ μετατρέποντας τη χώρα σε αποικία τους, διαλύουν τον λαό της. Δύο χρόνια τώρα καλπάζει η ανεργία και η φτώχια αυξάνεται ραγδαία. Τα ανθρώπινα θύματα πετάγονται στο περιθώριο της ζωής. Οι άνθρωποι περισσεύουν! Ολόκληρες περιοχές μετατρέπονται σε γκέτο. Σε βάρος όλων αυτών γιγαντώνονται όσοι βλέπουν την κρίση ως ευκαιρία. Δουλέμποροι, νταβατζήδες, έμποροι ναρκωτικών και φασίστες αλληλοσυμπληρώνονται και βρίσκουν νέους σκοτεινούς δρόμους να βαδίσουν. Οι φασιστικές συμμορίες έχουν λόγο ύπαρξης για το σύστημα γι’ αυτό αφήνονται να αλωνίζουν και να τρομοκρατούν. Θρέφονται από το σύστημα το οποίο και στηρίζουν.
Η διαπόμπευση των οροθετικών ιερόδουλων είναι άλλο ένα δείγμα της φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής. Με το ξεδίπλωμα της βάρβαρης επίθεσης άρχισε και η εκκόλαψη του νέου αυγού του φιδιού που χύνει στην κοινωνία όλο το δηλητήριο που διαθέτει. Ο γνωστός σοσιαλδημοκράτης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Λοβέρδος, που σήκωσε στην πλάτη του τη διάλυση της δημόσιας δωρεάν υγείας και πρόνοιας (τι σταυρός του μαρτυρίου!!), από το Δεκέμβρη του 2011, δήλωνε ότι το AIDS μεταδίδεται «από την παράνομη μετανάστρια στον Έλληνα πελάτη, στην ελληνική οικογένεια» Πριν λίγες μέρες, πρότεινε την «ποινικοποίηση της απροφύλακτης επαφής με παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες», τονίζοντας πως «η ευθύνη πρέπει να μοιράζεται κατά 50% στην εκδιδόμενη γυναίκα και κατά 50% στον πελάτη». Είναι γνωστό ότι πίσω από κάθε φασιστικό παραλήρημα κρύβεται μια συγκεκριμένη επιδίωξη. Στην προκειμένη περίπτωση, το κράτος αναχωρώντας από την υποχρέωση που είχε μέχρι τώρα να προσφέρει υπηρεσίες υγείας στο λαό, αναγορεύει σε ατομική υπόθεση και ευθύνη την υγεία του καθενός και συνακόλουθα τη δημόσια υγεία. Τα νοσοκομεία κλείνουν, οι υπηρεσίες πρόνοιας παραπαίουν, οι μονάδες απεξάρτησης στιγματίζονται ως χώροι περίθαλψης κακοποιών. Η επίθεση στο πρόγραμμα «18 Άνω» είναι χαρακτηριστική. «Δωρεάν δημόσια υγεία σημαίνει καλό DNA», δήλωσε ανερυθρίαστα διοικητής περιφερειακού νοσοκομείου στους κατοίκους που απαιτούσαν να μην κλείσει το νοσοκομείο.
Η μαύρη προπαγάνδα, η διαπόμπευση των θυμάτων, η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το κυνήγι μαγισσών, ο στιγματισμός ανθρώπων και κοινωνικών ομάδων, η τρομοκρατία, η κρατική βία, η απαγόρευση διαδηλώσεων που προαναγγέλλεται, η διάλυση του συνόλου των εργατικών και δημοκρατικών κατακτήσεων του λαού είναι δείγματα της «δημοκρατίας» τους. Το σύστημα επιδιώκει να πάρει την ιστορική ρεβάνς σε βάρος των λαών και των εργαζομένων και χρησιμοποιεί κάθε βάρβαρο μέσο. Κατέρχεται πάνοπλο για να χτυπήσει τις λαϊκές μάζες. Το τέρας αυτό δεν εξωραΐζεται και δεν εξημερώνεται!
Ναι, μας κήρυξαν πόλεμο. Να πάρουμε, λοιπόν, τα όπλα μας που δεν είναι αλλά από την ενότητα του λαού και της εργατικής τάξης, την απεργία, τη διαδήλωση, τη μαζική-επίμονη αντίσταση και ταξική πάλη.