Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

11 Απρ 2013

Βόλος: Οι φασίστες έχουν οπλοστάσια

Για δεύτερη φορά στο Βόλο, αποκαλύφθηκε δείγμα της επικίνδυνης δράσης των φασιστών της Χρυσής Αυγής. Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη Παρασκευή συνελήφθησαν 3 νεαροί χρυσαυγίτες, μεταξύ των οποίων κι ένας 17χρονος, για εμπρησμό του υποκαταστήματος της τράπεζας Κύπρου. Εκτός των συνεπειών που ήθελε να αποφέρει η συγκεκριμένη ενέργειά τους, από προβοκάτσια ή δημιουργία γενικότερου κλίματος τρομοκρατίας, αποκαλύφθηκε ότι οι χρυσαυγίτες είχαν στην κατοχή τους ολόκληρο οπλοστάσιο από ρόπαλα μέχρι βαλίτσες με όπλα, οι οποίες μάλιστα βρέθηκαν στην οικία του 17χρονου, τη στιγμή που οι γονείς του προσπαθούσαν να τις ξεφορτωθούν.
Είναι ολοφάνερα τα δολοφονικά σχέδια που έχουν και για την περιοχή του Βόλου τα άνανδρα φασιστοειδή. Είναι το δεύτερο επικίνδυνο κρούσμα που συμβαίνει σε μικρό χρονικό διάστημα, μετά και τη σύλληψη 2 ατόμων που σχεδίαζαν τον εμπρησμό χώρου προσευχής μεταναστών. Το γεγονός της σύλληψής τους είναι φυσικά εντελώς τυχαίο, το πιο πιθανό είναι ότι τους πέρασαν για «άλλους», αφού τόσο καιρό η δράση της Χ.Α, τόσο ιδεολογικοπολιτικά όσο κι οργανωτικά, γίνεται ανενόχλητα και με την ανοχή των μηχανισμών του σάπιου αυτού συστήματος. Είναι ενδεικτικό ότι το συγκεκριμένο περιστατικό "θάφτηκε" από τα ΜΜΕ, εκτός ίσως του τοπικού τύπου, ενώ σε περιπτώσεις νεαρών ατόμων που αναφέρονται στον α/α χώρο κι όχι μόνο, γίνεται δημόσια διαπόμπευση. Επιπλέον, οι 3 συλληφθέντες χρυσαυγίτες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς στην ουσία κανέναν όρο, ενώ στις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις, η εισαγγελία φόρτωσε σωρία κατηγοριών και 8μηνες ποινές με αναστολή, σε 20χρονους φοιτητές.
Όλα τα παραπάνω είναι ενδεικτικά της ευνοϊκής μεταχείρισης που λαμβάνει η δράση της Χ.Α, ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τα εχθρικά σχέδια που έχει για το λαό και την νεολαία το εκμεταλλευτικό αυτό σύστημα και η αστική τάξη της χώρας μας. Μόνη διέξοδος η πάλη κι η αντίσταση ενάντια σε αυτά τα σχέδια που κλέβουν τις ζωές μας. Μέσα από εκεί θα τσακιστούν τα ανδρείκελα της Χ.Α και οποιοσδήποτε άλλος που ευνοεί τον φασισμό.