Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

10 Απρ 2013

Ανακοίνωση τύπου για την Χαλικιδική

Τετάρτη 10/4/2013

Καταγγέλλουμε τις νέες τρομοκρατικές συλλήψεις αγωνιζόμενων κατοίκων που έγιναν σήμερα, Τετάρτη 10 του Απρίλη τα ξημερώματα, στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Η απαγωγή μέσα από τα σπίτια τους, η εισβολή σε αυτά μέσα στη νύχτα μπροστά στις οικογένειες και σε μικρά παιδιά, ο βανδαλισμός και η καταστροφή των εξώθυρων αποτελούν πρακτικές που παραπέμπουν σε φασιστικά καθεστώτα.

Οι αγωνιζόμενοι κάτοικοι της Χαλκιδικής δεν θα λυγίσουν στα τάγματα εφόδου της τρικομματικής κυβέρνησης που έχει γίνει μπράβος των Καναδών χρυσοθήρων και του Μπόμπολα. Ο αγώνας τους έχει γίνει πλέον υπόθεση όλου του ελληνικού λαού. Ο αγώνας τους θα συνεχιστεί και θα δυναμώσει ενάντια στο ορυχείο-εργοστάσιο του χρυσού θανάτου.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί στην ανάπτυξη του κινήματος αλληλεγγύης και στη μαζική απαίτηση να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες και να σταματήσουν οι διώξεις και τα αστυνομικά πογκρόμ.