Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

12 Απρ 2013

Αλληλεγγύη στον αγώνα των κατοίκων της Χαλικδικής !
ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ!

Χθες το απόγευμα η ΚΟ χανίων του ΚΚΕ(μ-λ) στα Χανιά πραγματοποίησε καμπάνια καταγγελίας των συλλήψεων στην Ιερισσό Χαλκιδικής και μοίρασε στηνπλατεία της Δημοτικής Αγοράς την παρακάτω προκήρυξη.

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΜΕΣΑ
ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!
Αλληλεγγύη στον αγώνα των κατοίκων της Χαλικδικής !
ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ!
Καταγγέλλουμε τις νέες τρομοκρατικές συλλήψεις αγωνιζόμενων κατοίκων που έγιναν την Τετάρτη 10 του Απρίλη τα ξημερώματα, στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Η απαγωγή μέσα από τα σπίτια τους, η εισβολή σε αυτά μέσα στη νύχτα μπροστά στις οικογένειες και σε μικρά παιδιά, ο βανδαλισμός και η καταστροφή των εξώθυρων αποτελούν πρακτικές που παραπέμπουν σε φασιστικά καθεστώτα.
Οι αγωνιζόμενοι κάτοικοι της Χαλκιδικής δεν θα λυγίσουν στα τάγματα εφόδου της τρικομματικής κυβέρνησης που έχει γίνει μπράβος των Καναδών χρυσοθήρων και του Μπόμπολα. Ο αγώνας τους έχει γίνει πλέον υπόθεση όλου του ελληνικού λαού. Ο αγώνας τους θα συνεχιστεί και θα δυναμώσει ενάντια στο ορυχείο-εργοστάσιο του χρυσού θανάτου.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί στην ανάπτυξη του κινήματος αλληλεγγύης και στη μαζική απαίτηση να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες και να σταματήσουν οι διώξεις και τα αστυνομικά πογκρόμ.
Ο λαός μας βρίσκεται αντιμέτωπος με την πολιτική της φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής και της καταστολή των λαϊκών αγώνων, του ρατσισμού της τρομοκράτησης των αγωνιστών. Κάθε απεργία κηρύσσεται παράνομη και αντιμετωπίζεται με το φασιστικό μέτρο της επιστράτευσης και κάθε διαδήλωση με τα ΜΑΤ του Δένδια. Στο ίδιο πλαίσιο στα Χανιά, εδώ και καιρό, έχει στηθεί μια βιομηχανία πολιτικών διώξεων με σκοπό να φράξουν το δρόμο για το ξεδίπλωμα μαζικών εργατικών - λαϊκών αγώνων που θα ανατρέψουν τη βάρβαρη πολιτική ΕΕ ΔΝΤ και των κυβερνήσεων τους.
Το άπλωμα της φτώχειας, το συνεχές φούντωμα της ανεργίας που θα συνεχιστεί παρά την αναπτυξιολογία, η ωμή απαίτηση της τρόικα για χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο και η ανάλγητη φορομπηξία στον κόσμο της δουλειάς, αποδείχνουν ξεκάθαρα πως ντόπιοι και ξένοι δυνάστες του λαού μας δε θα σταματήσουν αν δε τους σταματήσουμε! Μόνο με μαζικούς αγώνες μπορούμε να τους σταματήσουμε, μπορούμε να υπερασπιστούμε τη ζωή και το δίκιο μας!!
• ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
• Η μαζική λαϊκή πάλη μπορεί να μπει φραγμός στη κρατική βία και καταστολή !