Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

25 Απρ 2013

Καμία πειθαρχική δίωξη του αγωνιστή Στέφανου Γκουλιώνη, άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών.

Οι διώξεις αγωνιστών που τολμούν να αντιστέκονται στην συνεχώς εντεινόμενη επίθεση του συστήματος, είναι πλέον στην καθημερινή διάταξη. Από τις Σκουριές ως τις δικαστικές αποφάσεις που κυρώνουν παράνομες τις απεργίες, δεκάδες είναι τα παραδείγματα της προσπάθειας ποινικοποίησης του αγώνα και των διεκδικήσεων του λάου.
Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής είναι και η παραπομπή του δασκάλου Στέφανου Γκουλιώνη στο Πειθαρχικό με την κατηγορία «της ανάρμοστης για δημόσιο υπάλληλο συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας». Αφορμή για την παραπομπή αποτελεί η συμμετοχή του σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντία στη μνημονιακή πολιτική στις 25 Μαρτίου 2012 και η πρωτόδικη καταδίκη του από το Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με την ψεύτικη κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής.
Είναι φανερό πως ο ρόλος του νέου δημόσιο-υπαλληλικού κώδικα και των πειθαρχικών συμβουλίων, δεν έχει να κάνει όπως μας λένε με την πάταξη της διαφθοράς που έτσι κι αλλιώς το σύστημα δημιουργεί, άλλα θα είναι το φόβητρο και η μόνιμη απειλή για κάθε εργαζόμενο που τόλμα να εναντιώνεται στις εντολές του συστήματος
Καμία πειθαρχική δίωξη του αγωνιστή Στέφανου Γκουλιώνη, άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών.