Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

4 Απρ 2011

Αλληλεγγύη για Κερατέα από τις Λαϊκές Αγωνιστικές Κινήσεις Δάφνης-Υμηττού

Οι Λαϊκές Αγωνιστικές Κινήσεις Δάφνης-Υμηττού, συμπαραστέκονται στο δίκαιο αγώνα του λαού της Κερατέας για να μην υποβαθμιστεί η ζωή τους και για να μην υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο η περιοχή τους με τη δημιουργία της χωματερής.
Οι διαχειριστές του συστήματος δημιουργούν τα προβλήματα και έπειτα βρίσκουν πάντα τις «εύκολες» λύσεις σε βάρος του λαού, διαλέγοντας αντιδραστικούς σχεδιασμούς που βέβαια αποκομίζουν τεράστια κέρδη και οφέλη στους μεγαλοκαρχαρίες.
Αναγνωρίζοντας τον παρατεταμένο και δίκαιο αγώνα σας, την αποφασιστικότητα να παλέψετε για τα στοιχειώδη δικαιώματά σας στη ζωή, ολόψυχα σας συμπαραστεκόμαστε με την αισιοδοξία και την πεποίθηση πως θα νικήσετε. Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, για έμπρακτη και ειλικρινή υποστήριξη στον αγώνα σας.

Λαϊκές Αγωνιστικές Κινήσεις Δάφνης-Υμηττού