Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

20 Απρ 2011

Ο αγώνας επέβαλε την αποχώρηση των ΜΑΤ από την Κερατέα.
Επαγρύπνηση! Καμιά εμπιστοσύνη στην κυβερνητική τακτική.

Δελτίο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)
19.04.11
Ο αγώνας επέβαλε την αποχώρηση των ΜΑΤ από την Κερατέα.
Επαγρύπνηση! Καμιά εμπιστοσύνη στην κυβερνητική τακτική.

Ο αποφασιστικός, σκληρός και δίκαιος αγώνας, που δίνουν οι κάτοικοι της Κερατέας, για περισσότερο από 4 μήνες, στους δρόμους και στα μπλόκα, ενάντια στην εγκατάσταση του Χ.Υ.Τ.Α. στο Οβριόκαστρο, επέδρασε σοβαρά στην επίτευξη της συμφωνίας, της Δευτέρας 18/4. Μιας συμφωνίας, με χαρακτήρα «ανακωχής», μέχρι την έναρξη διαλόγου με την κυβέρνηση, μετά το Πάσχα.
Η αποχώρηση του ιδιότυπου στρατού κατοχής των ΜΑΤ, που επί μήνες έδερναν και έπνιγαν στα χημικά την Κερατέα, είναι επιτυχία του αγώνα, ο οποίος υποχρέωσε την κυβέρνηση, σε αναδίπλωση.
Ο λαός της Κερατέας, δεν πρέπει για κανένα λόγο να εφησυχάσει ή να επαναπαυτεί, όσον αφορά την τακτική μιας κυβέρνησης, που δεν διστάζει να λέει συνεχώς, και επανειλημμένα, ψέματα, όσον αφορά τις προθέσεις της, απέναντι στο λαό, προκειμένου να μας ρίξει στάχτη στα μάτια για να περάσει την αντιλαϊκή πολιτική της.
Καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, που όλο διαψεύδει τα νέα μνημόνια και από πίσω από τη πλάτη μας, τα συμφωνεί με τους λήσταρχους του ΔΝΤ και της ΕΕ, που «δεν θα» αποφασίσει νέα μέτρα, τη στιγμή που με τα, κάθε φορά, νέα μέτρα της, κάνει το λαό να υποφέρει όλο και πιο πολύ.
Οι αγωνιζόμενοι κάτοικοι της Κερατέας, οι δυνάμεις, οι οργανώσεις και οι συλλογικότητες, που υποστήριξαν τον αγώνα αυτό, πρέπει να βρίσκονται σε επιφυλακή. O δίκαιος αγώνας συνεχίζεται! Μέχρι την τελική νίκη! Για να μην γίνει χωματερή (Χ.ΥΤ.Α ή Χ.Υ.Τ.Υ) στην Κερατέα.