Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

11 Απρ 2011

Ν. Ιωνία Αττικής: Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στις συγχωνεύσεις των σχολείων

Την αντίθεσή τους στις συγχωνεύσεις των σχολείων αλλά και συνολικότερα στην εκπαιδευτική πολιτική του υπουργείου Παιδείας διαδήλωσαν εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και εκπρόσωποι του Δήμου και φορέων της Νέας Ιωνίας στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 31 Μαρτίου.
Την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση και την πορεία είχε ο τοπικός διδασκαλικός σύλλογος «Γ. Σεφέρης» καθώς στη Νέα Ιωνία συνενώνονται τα δημοτικά σχολεία 2ο-12ο, 6ο-13ο και 7ο-20ό, ενώ καταργείται το σχολείο πολυπολιτισμικής εκπαίδευσης που λειτουργεί στον δήμο.
Η πορεία, που ήταν αρκετά μαζική και αντιμετωπίστηκε πολύ θετικά από τους κατοίκους της πόλης, κατέληξε στον σταθμό του ΗΣΑΠ του Ν. Ηρακλείου όπου συναντήθηκε με αντίστοιχο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν εκπαιδευτικοί φορείς του Ηρακλείου κατά των συγχωνεύσεων τριών Γυμνασίων, του 1ου-2ου και 3ου.