Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

10 Απρ 2011

Για την Κερατέα

Κοντά τέσσερις μήνες στους δρόμους. Ενάντια σε θεούς και δαίμονες. Οι κάτοικοι της Κερατέας έχουν ήδη αποδείξει σε όλους μας ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός και πρέπει να τον βαδίσουμε. Ο δρόμος του αγώνα, για να έχουμε νίκες. Το μήνυμα έχει αρχίσει να απλώνεται σε όλη τη χώρα. Και έξω από αυτή.
Δικαστήρια, νόμοι, «παπαγαλάκια» και ΜΜΕ που όταν δεν φιμώνουν τον αγώνα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον συκοφαντήσουν και για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, άγρια καταστολή με ΜΑΤ, χημικά, συλλήψεις, με τραυματισμούς, διώξεις για κακουργήματα με στημένες κατηγορίες, από τη μεριά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων και στηρίζεται από όλο το αστικό σκυλολόι, τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ.
Αμήχανοι «αριστεροί» που παρακολουθούν έναν αγώνα να ξετυλίγεται έξω από τους σχεδιασμούς τους, είτε πρόκειται για τη «λαϊκή εξουσία» είτε για τη διαγραφή του χρέους και τις προτάσεις για διαχείριση του συστήματος σήμερα.
Και από τη μεριά του λαού της Κερατέας, ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΓΩΝΑΣ!
Και ποιο είναι το μαγικό φίλτρο αυτού του ανυπότακτου χωριού;
ΤΟ ΔΙΚΙΟ!

Χρυσή Περπερίδου