Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

4 Απρ 2011

Αλληλεγγύη για Κερατέα από το Στέκι της ΧΑΡΑΥΓΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συμπληρώνονται τέσσερις μήνες που ο λαός της Κερατέας ξεσηκώθηκε σύσωμος και παλεύει για να μη γίνει η πόλη σας σκουπιδότοπος και η ζωή σας να υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο.
Ένας ξεσηκωμός πρωτόγνωρος για το δυναμισμό και τη μαζικότητα που σας διακρίνει και που εμπνέει και παραδειγματίζει κάθε αγώνα του λαού μας, ενάντια στη συνολικότερη αντιλαϊκή επίθεση που δέχεται.
Το σύστημα και ειδικά η κυβέρνηση με τους φανατισμένους πραιτωριανούς της έχει εξαντλήσει κάθε όριο βίας και τρομοκρατίας εναντίον σας, στην προσπάθεια να περάσει το αντιδραστικό σχέδιό της για
τη χωματερή.
Μαθαίνουμε καθημερινά, παρ' όλη την προσπάθεια στρέβλωσης και απόκρυψης των πραγματικών γεγονότων από τα ΜΜΕ, το «εθνικό έργο» που παράγει η κυβέρνηση στην περιοχή σας, με πρόσφατη τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στις 30/3/2011.
Το «Στέκι της ΧΑΡΑΥΓΗΣ», συλλογικότητα που δημιουργήθηκε στο Δήμο μας ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ τους τελευταίους εφτά μήνες, για την προώθηση δραστηριοτήτων πολιτισμού και δράσης, καταγγέλει αποφασιστικά την κυβερνητική αδιαλλαξία, τη συκοφάντηση του αγώνα σας και την κρατική τρομοκρατία εις βάρος σας. Στέκεται αλληλέγγυο στο δίκαιο αγώνα σας, που με αυτοθυσία, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία αντιμετωπίζει και παίρνει πρωτοβουλία να οργανώσει στο αμέσως επόμενο διάστημα, εκδήλωση-συζήτηση για την ενημέρωση των δημοτών μας.

Στέκι της ΧΑΡΑΥΓΗΣ
ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ
Πεντέλης 12 Πλατεία Χαραυγής
Τηλ. 6946727022 http://ymittos.steki.blogspot.com/