Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

4 Σεπ 2011

Η τρομοκρατία δε μας σταματά!

To ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την απρόκλητη, τρομοκρατική, δολοφονική επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ στους συγκεντρωμένους της πλατειάς Συντάγματος τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 3/9.
Κατά τις 12, οι πραιτοριανοί της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, άρχισαν να κυνηγάνε και να χτυπούν αδιάκριτα κόσμο. Από όλες τις μεριές οι διμοιρίες των ΜΑΤ κατέλαβαν τη πλατεία, απώθησαν με πρωτοφανή βία τον κόσμο και το τρομοκρατικό όργιο συνεχίστηκε στις εισόδους του μετρό, στα μαγαζιά της πλατείας ενώ το κυνηγητό του κόσμου έφτασε μέχρι και το Μοναστηράκι!
Πολλοί συγκεντρωμένοι τραυματίστηκαν, ιδιαίτερα στο κεφάλι από τα χτυπήματα από τα αναστραμμένα γκλοπ. Οι δυνάμεις καταστολής έκαναν και «τυφλές» συλλήψεις.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, των μνημονίων και της τρόικα συνεχίζει το ίδιο βιολί των επιθέσεων, συνέχεια των τρομοκρατικών επιθέσεων των μηχανισμών της στους χιλιάδες που αντισταθήκαν τη προηγούμενη περίοδο στην πολιτική της.
Η επίθεση αυτή δεν είναι τυχαίο γεγονός. Γίνεται την περίοδο που το φοιτητικό κίνημα ανασυντάσσεται για να αντιπαλέψει το έκτρωμα του νέου νόμου για τα πανεπιστήμια. Η αντιπαράθεση της νεολαίας με το σύστημα μπορεί να αποτελέσει πυροκροτητή γενικότερης αντιπαράθεσης του λαού μας.

Η επίθεση, λοιπόν, σκοπό έχει να τρομοκρατήσει εν νέου το λαό, τη νεολαία.
Με τέτοιου είδους ενέργειες, το σύστημα, θέλει να δώσει το μήνυμα της μηδενικής ανοχής. Το σύστημα υπενθυμίζει πως σε περίοδο οικονομικής κρίσης και άκρας επιθετικότητας από πλευράς του σε βάρος του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας δε χωράνε αγώνες, αντιστάσεις και οργανωμένη πάλη και για αυτό ενισχύει ακόμη περισσότερο το όλο κλίμα τρομοκρατίας που έχει δημιουργηθεί.
Όμως, κυβέρνηση και σύστημα λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο! Ο λαός σύντομα, πιο μαζικά και πιο αποφασιστικά θα ξαναγεμίσει τους δρόμους και τις πλατείες και θα λογαριαστεί και με την κυβέρνηση και με τα αφεντικά της.
Η γενικευμένη καταστολή από πλευράς του κράτους χτυπάει τα δικαιώματα όλων μας και για αυτό πρέπει να καταγγελθεί με κάθε τρόπο.
Η απάντηση στην κρατική καταστολή -που θα ενταθεί- πρέπει να ειδοθεί από τη σκοπιά της ανάπτυξης του λαϊκού κινήματος, των αγώνων και των αντιστάσεων σε κάθε χώρο, είτε αυτός λέγεται χώρος δουλειάς, σωματείο, πανεπιστήμια ΤΕΙ, γειτονιά κ.ο.κ.

Στο δρόμο σπάμε την τρομοκρατία!
Η τρομοκρατία δε μας σταματά, στο δρόμο του αγώνα βαδίζουμε ξανά!