Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

12 Σεπ 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Ανακοινωση Τυπου
Κυριακή 11 Σεπτέμβρη 2011
Μερικές πολύ ξεκάθαρες απαντήσεις επεφύλασσε η κυβέρνηση για όσους είχαν και την παραμικρή αμφιβολία για το χαρακτήρα των εξαγγελιών της στα εγκαίνια της φετινής ΔΕΘ.
Με τις σημερινές εξαγγελίες της, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έκανε άλλη μια δήλωση υποταγής στο ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο και τα όργανά του (ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ) προκειμένου να μη χάσει την πολιτική τους στήριξη και εγκαινίασε ένα νέο κύκλο βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, ξεκινώντας με το νέο βαρύτατο χαράτσι στους ιδιοκτήτες ακινήτων και -κυρίως- με όλα αυτά που θα σημάνει η επίσπευση κατά δύο μήνες της κατάθεσης του προϋπολογισμού για το 2012 και που, για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, απέφυγε να αναγγείλει τώρα.
Παράλληλα, με το χθεσινό αστυνομοκρατικό όργιο καταστολής, τις εκατοντάδες προσαγωγές και τις συλλήψεις, θέλησε να κάνει και μια επίδειξη πυγμής ενάντια στο λαό και σε όλους όσους θελήσουν να αμφισβητήσουν την πολιτική της και να αντισταθούν στην αντεργατική αυτή καταιγίδα.
Ωστόσο, η χθεσινή μεγάλη λαϊκή-εργατική κινητοποίηση, η μεγαλειώδης παρουσία της νεολαίας και του φοιτητικού κινήματος που παλεύει για την ανατροπή του εκτρωματικού νόμου-πλαισίου δείχνουν ότι το πνεύμα της αντίστασης και του αγώνα που όλους τους προηγούμενους μήνες πλημμύρισε τους δρόμους και της πλατείες όλης της χώρας είναι ζωντανό και ειναι αυτο που γεμιζει εμας με ελπιδα και αυτους με φοβο!
Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)