Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

11 Ιαν 2013

Όχι στην ληστεία των διοδίων!
Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές!

Η βιομηχανία διώξεων που έχει οργανωθεί τελευταία από τη λεγόμενη ανεξάρτητη δικαιοσύνη ενάντια σε πολίτες που αντιστάθηκαν στην ληστεία των διοδίων δεν αποτελεί συμπτωματικό γεγονός. Συνδυάζεται με την προκλητική στάση των ιδιωτικών εταιριών που διαχειρίζονται τους εθνικούς δρόμους και οι οποίες έχουν εγείρει πρωτοφανείς αστικές αγωγές και ζητάνε ιλιγγιώδεις χρηματικές αποζημιώσεις πάλι από πολίτες και επαγγελματίες οδηγούς που και αυτοί αρνήθηκαν να πληρώσουν τον φόρο υποτέλειας για να πάνε στις δουλειές και στις οικογένειες τους. Τις διώξεις και αγωγές ευλογεί η τρικομματική κυβέρνηση, υπηρέτης της Τρόικας και των μεγαλοεργολάβων και έχουν εξαπολυθεί τώρα γιατί ετοιμάζονται να προχωρήσουν με τα χρήματα του ελληνικού λαού τα μισοτελειωμένα έργα έτσι ώστε να τα πάρουν δώρο οι ιδιωτικές εταιρίες. Με την τρομοκρατία και τον εκβιασμό προσπαθούν να τσακίσουν την αντίσταση των πολιτών και των επιτροπών αγώνα, που συνεχίζουν να αντιδρούν στα παλιά και στα νέα διόδια που ετοιμάζουν.
Η τροικανή κυβέρνηση, υποτελής στα ξένα αφεντικά και στους ντόπιους συνεργάτες τους, συνεχίζει την πολιτική ξεπουλήματος των πάντων στο ιδιωτικό κεφάλαιο. Τμήμα αυτής της πολιτικής είναι η παράδοση των αυτοκινητοδρόμων στις ξένες πολυεθνικές και τους έλληνες μεγαλοεργολάβους. Για τον πλουτισμό αυτών των εταιριών έχουν σπείρει και συνεχίζουν, διόδια σε όλο το εθνικό δίκτυο ανεβάζοντας το κόστος μιας απλης μετακίνησης σε σημεία που την καθιστούν απαγορευτική. Σχεδιάζουν να δώσουν ακόμη και δρόμους που έχουν φτιαχτεί από το Δημόσιο σε αυτά τα αρπακτικά.
Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, μη έχοντας άλλο τρόπο να πείσει τον λαό και τους εργαζόμενους που βυθίζονται μέρα με την μέρα στην εξαθλίωση, τσην φτώχεια και στην ανεργία, έχει επιλέξει τον γνωστό δρόμο της άγριας καταστολής και της συνεχούς συκοφαντίας ενάντια σε κάθε αγώνα και εστία αντίστασης. Οι ορδές των ΜΑΤ, το νομικό οπλοστάσιο, οι απειλές και οι διώξεις αποτελούν καθημερινή κατάσταση. Στο στόχαστρο τους είναι οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι, κάθε πολίτης και τμήμα του λαού που προσπαθεί να αντισταθεί και δεν σκύβει το κεφάλι. Νομίζουν πως είναι δυνατοί και θα καταφέρουν να υποτάξουν τον λαό. Γελιούνται οικτρά. Η αντίσταση θα συνεχιστεί, θα κλιμακωθεί και στο τέλος νικητής θα είναι ο εργαζόμενος λαός.
Το ΚΚΕ(μ-λ), καταγγέλλει τις δίκες που ετοιμάζονται στην Λάρισα οι οποίες αποτελούν γενική δοκιμή και κίνηση τρομοκράτησης που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στα ληστρικά διόδια. Απαιτεί την αθώωση τους και την άμεση παύση κάθε ανάλογης δίωξης. Ενώνει την φωνή του με το κίνημα αλληλεγγύης και καλεί κάθε εργαζόμενο και νέο, κάθε αξιοπρεπή πολίτη να συμπαρασταθεί ενεργά στους διωκόμενους αγωνιστές.

11/1/2013