Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

24 Ιαν 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Πέμπτη 24 Γενάρη 2013
Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την επιστράτευση των εργαζομένων του Μετρό που κήρυξε σήμερα η κυβέρνηση.
Η επιστράτευση αποτελεί την αναμενόμενη συνέχεια της αποτυχημένης ενορχηστρωμένης προσπάθειας εκφοβισμού των απεργών που εξελίσσεται εδώ και οχτώ ημέρες από την εργοδοσία, την κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ.
Είναι η αναμενόμενη κίνηση μιας κυβέρνησης που έχει βάλει στο στόχαστρο όλα τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού και των εργαζομένων, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Είναι η φυσική συνέχεια της ολοένα και εντονότερης φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής, της περιστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των συνδικαλιστικών ελευθεριών.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό και τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλευρό των απεργών, να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, να καταδικάσουν την επιστράτευση και το κλίμα τρομοκρατίας που θέλουν να επιβάλουν.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ!

ΚΑΤΩ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ!
 
Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!