Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

12 Ιαν 2013

Τα ΜΑΤ και η τρομοκρατία δεν θα τους σώσουν!
Ο λαός θα συνεχίσει να αντιστέκεται

Η επίθεση στη Βίλα Αμαλίας, σε συνδυασμό με όλο το κλίμα κρατικής τρομοκρατίας που δημιουργείται το τελευταίο διάστημα (επιθέσεις στην ΑΣΟΕΕ και στέκια νεολαίας, βιομηχανία διώξεων συνδικαλιστών και αγωνιστών), έγινε σε μια στιγμή που ο λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με μια λαίλαπα ακόμη πιο βάρβαρων αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων. Στόχο έχει τον εκφοβισμό του λαού αλλά και όλων όσων αμφισβητούν με τον ένα ή άλλο τρόπο τις πολιτικές του συστήματος, της τρικομματικής κυβέρνησης, του ντόπιου κεφαλαίου και των εντολοδόχων τους ιμπεριαλιστών.
Η απάντηση στη καταστολή και το εκφασισμό θα δοθεί στους δρόμους του αγώνα, στις απεργίες και τις διαδηλώσεις, με την πραγματικά εργατολαϊκή οργάνωση στους τόπους δουλειάς και κατοικίας, με παρατεταμένο αγώνα αντίστασης και ανατροπής της πολιτικής των μνημονίων, της ανεργίας, της μείωσης μισθών, της κατάργησης της δωρεάν παιδείας και υγείας, της κατάργησης κάθε εργασιακής και δημοκρατικής κατάκτησης του λαού.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την επίθεση στη Βίλα Αμαλίας και στους άλλους «αυτοδιαχειριζόμενους χώρους» και απαιτεί την απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων.

Το γραφείο τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)
11/12/2012