Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

31 Μαΐ 2013

Με οργάνωση και αγώνα απαντούν οι εργαζόμενοι στα προγράμματα «κοινωφελούς» εργασίας

Με άμεσες αγωνιστικές κινητοποιήσεις απάντησαν οι εργαζόμενοι στη Δυτ. Αττική του Προγράμματος «Κοινωφελούς» εργασίας της Α.μ.Κ.Ε. ΑΝΤΙΡΡΟΠΟΝ με την Περιφέρεια, για την καθυστέρηση πληρωμών και την προσπάθεια συγκάλυψης εργατικού ατυχήματος πολύτεκνου συναδέλφου.
Την Πέμπτη 16/5, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Ελευσίνας και την αντιπεριφέρεια, με παρουσία και της Ταξικής Πορείας. Ο Δήμαρχος Ελευσίνας και στέλεχος της Δημ. Αρ., κ. Τσουκαλάς, είχε το θράσος να αποποιηθεί των ευθυνών του, αν και οι εργαζόμενοι απασχολούνταν και στο Δήμο ενώ έχει και οικονομικές εκκρεμότητες με τους ωφελούμενους από το προηγούμενο πρόγραμμα του «Κέντρου Μέριμνας και Παιδιού». Η Περιφέρεια, με τη σειρά της, για τις πληρωμές πετάει το μπαλάκι στην Αντίρροπον και το αντίστροφο. Γι’ αυτό και οι εργαζόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή 24/5 στην αντιπεριφέρεια και κάνουν ανοιχτό κάλεσμα για συντονισμό με τους συναδέλφους τους στα υπόλοιπα προγράμματα «Κοινωφελούς», την ερχόμενη Τετάρτη 29/5 στις 10:00 στην Πλατεία Κουμουνδούρου και σε άμεση παρέμβαση στο Υπ. Εργασίας.