Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

1 Ιουν 2011

Έληξε η επίσχεση στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Μέρος των δεδουλευμένων κατεβλήθη στους εργαζομένους

Την Παρασκευή 20 Μάη κατεβλήθησαν στους εργαζομένους του Θριασίου Νοσοκομείου τα δεδουλευμένα εξαιρέσιμα δύο μηνών (Δεκέμβρης 2010 και Γενάρης 2011). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο είναι από τους λίγους εργαζομένους που κατάφεραν να πληρωθούν, μια και στα περισσότερα νοσοκομεία που βρίσκονταν σε κατάσταση αναμονής δεν πληρώθηκαν ή πήραν μόνο τα δεδουλευμένα ενός μήνα.
Οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο Νοσοκομείο βρίσκονταν σε επίσχεση εργασίας σχεδόν έναν μήνα, ενώ μαζί με τους εργαζομένους στο ΕΚΑΒ αλλά και με άλλα σωματεία οργάνωσαν από κοινού επιτυχημένες συγκεντρώσεις στο υπουργείο Υγείας και επέβαλαν, στην τελευταία συγκέντρωση εκεί, και στην ΠΟΕΔΗΝ να καλέσει πανελλαδικά τα σωματεία σε επίσχεση, υποχρεώνοντάς την σε ανατροπή προηγούμενων τοποθετήσεών της.
Έτσι ανέστειλαν την επίσχεση εργασίας αφού τους υποσχέθηκαν ότι στις 13-6-2011 θα πληρωθούν και για τους μήνες Φλεβάρη και Μάρτη 2011, όπως και στις 14/7/2011 για τους μήνες Απρίλη και Μάη, ενώ παράλληλα ήρθε και η έγκριση για το 50% της ετήσιας πίστωσης.