Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

29 Ιουν 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Η κρατική τρομοκρατία δεν μας πτοεί!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι ξένοι πάτρωνές της είναι τόσο στριμωγμένοι από τις επίμονες λαϊκές αντιδράσεις κόντρα στο μεσοπρόθεσμο που, εκτός της προσπάθειάς τους να δέσουν την ψήφο των βουλευτών ενόψει της ψηφοφορίας, δεν παραλείπουν να επιτίθενται στον ''εχθρό λαό''. ''Εχθρός λαός'' που με τις απεργίες του, τις διαδηλώσεις, την παρουσία του στις πλατείες δεν λέει να υποχωρήσει. Γι' αυτό και έπρεπε να χτυπηθεί και προβοκαριστεί για μια ακόμα φορά μετά τις 15 Ιούνη.
Ακόμα και αν δεν έβρισκε προσχήματα και ''άλλοθι'' η κυβέρνηση, θα τα εφεύρισκε η ίδια για να φλομώσει στο χημικό το κέντρο της Αθήνας. 'Ήλπιζε, σε συνδυασμό με την αφόρητη ζέστη, να δημιουργήσει ασφυξία έτσι ώστε να τελειώνουμε με τις συγκεντρώσεις μπροστά στη Βουλή. Ήλπιζε να αμβλύνει τη λαϊκή πίεση πάνω στο πολιτικό προσωπικό του συστήματος για να στοιχηθεί και να κάνει τη βρώμικη δουλειά (την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου). Και πάλι όμως έχασε. Ή, καλύτερα, νίκησαν οι διαδηλωτές, νίκησαν τα λαϊκά στρώματα που συνεχίζουν να αντιστέκονται.
Την Τρίτη το απόγευμα και το βράδυ, το Σύνταγμα ήταν και πάλι εδώ, με φωνές οργής, με γροθιές σφιγμένες, με ανθρώπους αποφασισμένους να αποκρούσουν την επίθεση. Ένα Σύνταγμα γεμάτο και με απεργούς που επί ώρες αντιστέκονταν στα ΜΑΤ και που ανανέωσαν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο το αγωνιστικό ραντεβού της Τετάρτης.
Με ενωμένες τις φωνές και τις γροθιές, με τις σημαίες του αγώνα ψηλά θα βροντοφωνάξουμε! «ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ!'», «NO PASSARAN!»
Θέλουν δεν θέλουν, θα μας ακούσουν! ΟΛΟΙ αύριο Τετάρτη στους δρόμους!
Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ)