Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

30 Ιουν 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ!
ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ!

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπερψήφισε την κοινωνική βαρβαρότητα, την εξόντωση του λαού και το ξεπούλημα του πλούτου της χώρας. Δίπλα της, σε περίπτωση στραβοπατήματος, έτοιμοι να δώσουν ψήφους οι «μνημονιακοί» Καρατζαφέρης και Μπακογιάννη. Όσο για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, αυτή ξανα-απέδειξε με τη συμφωνία της στις διαδικασίες-εξπρές και την ψήφιση άρθρων του εφαρμοστικού νόμου πως αποτελεί εφεδρεία των ευρω-τροϊκανών, των τοκογλύφων, των τραπεζιτών και των ιμπεριαλιστικών-αρπακτικών.

Άξιος ο μισθός όλων τους! Έδειξαν, σε απευθείας σύνδεση, σε όλο τον ελληνικό λαό πως είναι πιστοί υπηρέτες των αφεντικών τους: της ελληνικής πλουτοκρατίας, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Δηλαδή, των ληστών του πλούτου και του ιδρώτα των εργαζόμενων, των σύγχρονων μαυραγοριτών που είναι έτοιμοι να αγοράσουν έναντι πινακίου φακής τη δημόσια περιουσία και να ρίξουν στον καιάδα της φτώχειας και της ανεργίας εκατομμύρια ανθρώπους.
Το ΚΚΕ(μ-λ) χαιρετίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες των απεργών και διαδηλωτών που αντιστάθηκαν πολύμορφα στους δρόμους, στις πλατείες και στους τόπους δουλειάς σε όλη την χώρα. Ιδιαίτερα χαιρετίζει την ηρωική αντίσταση του λαού και της νεολαίας της Αθήνας, που επί σχεδόν σαράντα οκτώ ώρες δίνουν μια σκληρή μάχη αντίστασης, ειδικά στην πλατεία Συντάγματος και συνεχίζουν απτόητοι. Μια μάχη που δόθηκε ενάντια στις δολοφονικές ορδές των ΜΑΤ που ξαμόλησε η κυβέρνηση Παπανδρέου με σκοπό να διαλύσει τη μεγάλη συγκέντρωση μπροστά στη Βουλή πνίγοντας με τόνους χημικών το κέντρο. Το ΚΚΕ(μ-λ) καταδικάζει αυτήν την απρόκλητη και απροκάλυπτη βία που εξαπολύθηκε σχεδιασμένα για να καταφέρει η κυβέρνηση να περάσει το μεσοπρόθεσμο τερατούργημα.
Αυτές τις ώρες, που τα μάτια εκατομμυρίων εργαζόμενων και απλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο είναι στραμμένα με ελπίδες, αισθήματα αλληλεγγύης και σεβασμό στην αντίσταση του λαού της Αθήνας, το λιγότερο που μπορεί να ειπωθεί είναι πως ο αυτός ο Ιούνης ήταν το προανάκρουσμα των γεγονότων και των μεγάλων αγώνων και εξεγέρσεων που ήδη έρχονται στο πολύ κοντινό μέλλον. Στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Η αντίσταση του λαού θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί και πολύ γρήγορα αυτοί που σήμερα ψήφισαν για τον κοινωνικό θάνατο της χώρας και των ανθρώπων της θα βρεθούν υπόλογοι μπροστά τους.

Ο αγώνας συνεχίζεται! Τίποτα δεν τελείωσε! Τώρα αρχίζουν όλα!