Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

27 Ιουν 2011

Τα προσχήματα πέφτουν, τα καπέλα ανεβαίνουν

Δεν πρόλαβε η κυβέρνηση να... σκοντάψει και να βάλει τα ρούχα της αλλιώς, και όλοι οι ακομμάτιστοι, αμεσοδημοκρατικοί υπερασπιστές τού... πλήθους τού Συντάγματος από την «παλαιοκομματική» εμμονή του ΚΚΕ(μ-λ) να μην κρύβει την πολιτική του ταυτότητα και τις αριστερές απόψεις του, έσπευσαν να αποκαλυφθούν.
Ο μετωποπατριώτης Καζάκης αποφάσισε να φτιάξει νέο μέτωπο (διάβαζε κόμμα), αφού τα «έσπασε» με τον Μίκη και το εθνοπατριωτικό του μέτωπο, το «Σπίθα» –με ό,τι πιο συντηρητικό μπορείς να συναντήσεις, από πρώην συντηρητικούς μέχρι ανοικτά φασίστες. Μάλιστα οι περιβόητες συνεντεύξεις του ως λογιστή του κράτους προβάλλονται μέσα από το κανάλι real-democracy. Όλως τυχαίως λοιπόν στήθηκε το πάνελ των οικονομολόγων στην πλατεία ώστε να μπορεί αυτός και το σινάφι του να καρπωθούν τον κόσμο της πλατείας.
Παράλληλα, ο εργατολόγος Μητρόπουλος, αφού περιδιάβηκε τον σοσιαλιστικό χώρο του ΠΑΣΟΚ και μεταγράφηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα δηλώνει στο κανάλι «Alter» έτοιμος να συνδράμει να δημιουργηθεί μια κίνηση (είναι πλούσιο το λεξιλόγιο της γλώσσας μας) με τον κόσμο της πλατείας και τον Μίκη.
Το άλλο Μέτωπο τώρα, του ΑλαβανοΚΟΕ, κατέβασε γραμμή με 10 σημεία στις μάζες, πώς πρέπει να προχωρήσουν από εδώ και πέρα και πώς θα υλοποιηθεί η γραμμή τού ενιαίου ψηφοδελτίου τής Αριστεράς.
Ακόμη πιο τελευταία, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσω συνδικαλιστών προτείνει νέο μέτωπο κατά του ευρώ και της ΕΕ, με το γνωστό περιεχόμενο των προτάσεων που θα... εξασφαλίσουν διαγραφή του χρέους και εθνικοποίηση των τραπεζών, άντε και αναδιαμόρφωση της παραγωγής (τρέμετε αστοί, θα σας τα πάρουν με εκλογές και όχι με κρεμάλες).
Τώρα που η μπάλα γυρνάει και οι εκλογές ή η επανάσταση –έννοιες συγγενείς, όπως φαίνεται, για κάποιους– πλησιάζουν, όποιος προλάβει ας πλιατσικολογήσει την πλατεία πριν ξεφουσκώσει. Και ακόμη δεν έπεσε η κυβέρνηση. Μας βλέπω στην πλατεία να μη χωράνε τα... παλαιοκομματικά τραπεζάκια των νέων επίδοξων πρωθυπουργών και σωτήρων της οικονομίας από τη χρεοκοπία. Από την πολιτική χρεοκοπία αυτής της... Αριστεράς πώς θα απαλλαγούμε;