Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

16 Ιουλ 2012

Συζήτηση και προβολή ταινίας στο Καματερό 12/07/2012

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/07/2012, στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Καματερό, συζήτηση και προβολή της ταινίας. Την ευθύνη σης διοργάνωσης είχαν οι ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις του Καματερού που κατά τη διάρκεια του χειμώνα πάλεψαν ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ. Παρότι οι συνθήκες καύσωνα δεν επέτρεψαν την καλύτερη δυνατή προπαγάνδιση της συζήτησης, αρκετοί εργαζόμενοι παρακολούθησαν τη συζήτηση αλλά και την προβολή της ταινίας “Καταστρόικα”
Έγινε ένας σύντομος απολογισμός της χρονιάς και τέθηκαν τα νέα δεδομένα μετά τις εκλογές και με τους νέους τρόπους που θα συνεχίσει την επίθεση  η νέα συγκυβέρνηση.  Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι  είναι αναγκαία η συνέχιση της λειτουργίας και το πλάτεμα των συνελεύσεων στις γειτονιές του Καματερού. Αποφασίστηκε η συμμετοχή στη διαδήλωση της 19/7 στο υπουργείο Οικονομικών.