Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

1 Ιουλ 2012

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μειώσεις
Κατά 30% μείωσε τις αμοιβές των υπουργών ο Αντώνης Σαμαράς. Τα υπόλοιπα σε μπόνους, όταν μειώνουν τους μισθούς των άλλων.

Αγώνας
Ύστερα από σκληρή αναδιαπραγμάτευση, πέναλτι δόθηκε στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου. Ύστερα από επιτυχημένη εκτέλεση από τον Σαλπιγγίδη, το ματς έληξε 4-2 υπέρ της Γερμανίας.

Ειδοποίηση
Το υπουργείο Οικονομικών έστειλε ειδοποιητήριο στον αυτόχειρα μουσικό Νικόλα Άσιμο, να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του, διότι «αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερου επαγγελματία, θα θεωρηθεί ότι άσκησε τη δραστηριότητά του και για το 2011 και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδεύματος». Και σε όλους τους υπόλοιπους άσημους αυτής της χώρας.

Εισπράξεις
Τη συνεργασία με call centers για το θέμα των ανείσπρακτων λογαριασμών, που θα ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις οφειλές και τις δυνατότητες διακανονισμού που υπάρχουν, ανακοίνωσε η διοίκηση της ΔΕΗ. Κίνητρο για να μην πληρώσεις ούτε το τηλέφωνο.

Αθώος
Ο Άντρες Μπρέιβικ ζήτησε από τους δικαστές να τον αθωώσουν γιατί, έχοντας σώας τα φρένας, διέπραξε τις επιθέσεις για να προστατεύσει τους Νορβηγούς από το Ισλάμ. Και τους λαθρομετανάστες.

Επισκέψεις
Η τρόικα θα επισκεφτεί τη Λευκωσία, ύστερα από αίτημα της κυπριακής κυβέρνησης για οικονομική βοήθεια. Τριχοτόμηση.


Συντάξεις
Τη μεταρρύθμιση των ασφαλιστικών συστημάτων των κρατών-μελών της ΕΕ ώστε να υπάρξει συσχέτιση «ανάμεσα στην ηλικία συνταξιοδότησης και στο προσδόκιμο ζωής» προτείνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπέι. Το δικό του φυσικά.

Λεφτά
Τον μεγαλύτερο αριθμό εκατομμυριούχων (2,86 εκατ.) έχουν οι ΗΠΑ. Ακολουθούν οι Γιαπωνέζοι (1,65 εκατ.) και οι Γερμανοί (861.000), με τους Κινέζους (477.000), τους Βρετανούς (448.000) και τους Γάλλους (383.000) να ακολουθούν. Εκατομμυριαλιστές.

Άγνωστοι
«Άγνωστοι» έκλεψαν την προτομή του Άρη Βελουχιώτη από την κεντρική πλατεία της Μεσούντας στην Άρτα, εγκαινιάζοντας τις προετοιμασίες για τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ.