Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

6 Νοε 2011

ΚΚΕ(μ-λ): Αντίσταση για την ανατροπή της βάρβαρης επίθεσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Απέναντι στις κυβερνητικές και άλλες «λύσεις» που δρομολογούν,
ο λαός να κλιμάκωσει την αντίστασή του, για την ανατροπή της βάρβαρης επίθεσης!
Κυριακή 6 Νοέμβρη 2011
Οι εξελίξεις που δρομολογούνται, για να βρεθεί λύση, στο σύστημα της πολιτικής διαχείρισης, μετά και την ψήφο εμπιστοσύνης που δώθηκε στην κυβέρνηση και τη δέσμευση για δημιουργία μιας νέας κυβέρνησης «συνεργασίας» ή «ευρύτερης αποδοχής», δεν πρέπει, σε καμιά περίπτωση, να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους, τη νεολαία, το λαό μας συνολικά, από την κατέυθυνση, την επιμονή και την κλιμάκωση, της μαζικής και αποφασιστικής αντίστασης απέναντι στη βάρβαρη επίθεση που δέχεται καθημερινά, σ’ όλα τα επίπεδα της ζωής του.

Οποια νέα κυβέρνηση κι αν προκύψει, όποια «λύση» κι αν δρομολογηθεί, σαν στόχο θα έχει, τη συνέχιση και την ένταση της επίθεσης αυτής! Την αποδοχή της δανειακής σύμβασης της 26ης/10, την εφαρμογή του «πολυνομοσχεδίου» και των χιλιάδων απολύσεων – «εφεδρειών», που προβλέπει, την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού πείνας, την προώθηση των φορολογικών χαρατσιών, αλλά και νέα. μέτρα σε βάρος του λαού. Επίθεση, στην οποία συμφωνούν, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΛΑΟΣ και η Μπακογιάννη. Οι μαζικοί αγώνες του προηγούμενου διαστήματος, όλη η αγωνιστική διάθεση, που εκφράστηκε μέσα από τη συμμετοχή του λαού στις γενικές απεργίες, μέσα από τις κινητοποιήσεις κλάδων εργαζομένων, ή κατά τις παρελάσεις της 28ης Οκτώβρη, δείχνουν πως ο λαός μπορεί να ορθώσει το ανάστημά του! Πως μπορεί να παλαίψει και να νικήσει! Απέναντι στην εκλογολαγνεία και τις κοινοβουλευτικές αυταπάτες που σπέρνουν πολλοί «καλοθελητές», να ξεδιπλωθούν οι μαζικοί λαϊκοί αγώνες, με στόχο την ανατροπή της επίθεσης. Για ν’ ανοίξει ο δρόμος, για μιά Ελλάδα ανεξάρτητη, χωρίς ξένους προστάτες, με το λαό αφέντη στον τόπο του!
Οχι στη νέα δανειακή σύμβαση!
Ν΄ανατραπεί η βάρβαρη πολιτική του συστήματος!
Εξω η Τρόϊκα και το ΔΝΤ - Εξω απ΄την Ε.Ε. !