Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

28 Νοε 2011

1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Πιάνοντας το νήμα της μεγαλειώδους απεργίας στις 19-20 Οκτώβρη... Συνεχίζοντας τον αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής-αντεργατικής επέλασης που πλέον έρχεται με το φτηνό επίχρισμα της «εθνικής σωτηρίας»... Με μια κυβέρνηση διορισμένη από τα ιμπεριαλιστικά επιτελεία προκειμένου να διατηρήσουν τον έλεγχο της προώθησης των συμφερόντων τους... Με το αστικό πολιτικό μπλοκ εξουσίας να παραδέρνει στις αντιφάσεις και τα αδιέξοδά του, αλλά και ανίκανο να κινηθεί έξω από τα πλαίσια της υποταγής και της δουλικότητας μέσα στα οποία γαλουχήθηκε, γι’ αυτό και διπλά επικίνδυνο για το λαό και τους εργαζόμενους... Με την εφεδρεία σε πλήρη εξέλιξη, τα χαράτσια να λεηλατούν το λαϊκό εισόδημα και τον προϋπολογισμό του 2012 να επιβεβαιώνει την επέκταση της βαρβαρότητας... Με την κρατική τρομοκρατία να εντείνεται... Με τις συνδικαλιστικές ηγεσίες να κλαψουρίζουν όταν δεν υπονομεύουν...
Η απεργία της 1ης Δεκέμβρη αποτελεί ένα ακόμη κάλεσμα αγώνα για το λαό και τους εργαζόμενους, μια ακόμη μάχη ενάντια σε όλους αυτούς που μας θέλουν φοβισμένους και υποταγμένους. Για να ενισχυθούν οι εστίες αντίστασης. Για να ανατραπούν τα βάρβαρα μέτρα. Για να οικοδομήσουμε το Μέτωπο Αντίστασης του λαού και των εργαζομένων.