Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

24 Νοε 2011

Κάτω η βάρβαρη πολιτική των χαρατσιών, της λεηλασίας και της τρομοκρατίας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011
Με την τρομοκρατική επίθεση των ΜΑΤ ενάντια στην κατάληψη των εργαζομένων της ΔΕΗ και τις συλλήψεις συνδικαλιστών, η νεόκοπη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ έδωσε το πρώτο δείγμα του αντιδραστικού της προσώπου, του τρόπου με τον οποίο σκοπεύει να επιβάλει τις εντολές του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου και της τρόικας.
Η επιλογή της καταστολής και της τρομοκρατίας δεν είναι τυχαία ή στιγμιαία επιλογή. Είναι επιλογή μιας κυβέρνησης υπαγορευμένης από τα ιμπεριαλιστικά επιτελεία για να συνεχίσει την αντιλαϊκή επέλαση της προηγούμενης. Είναι επιλογή μιας κυβέρνησης που καλείται να προωθήσει ακόμη αγριότερες πλευρές μιας πολιτικής πλήρως απονομιμοποιημένης στις λαϊκές συνειδήσεις.
Και είναι βέβαιο ότι με την προσχηματική επίκληση της «εθνικής σωτηρίας», οι δυνάμεις καταστολής και η κρατική βία, όλο και πιο συχνά, όλο και πιο άγρια, θα χρησιμοποιούνται ενάντια στο λαό και τις διεκδικήσεις του.
Μπροστά σε αυτές τις αντιδραστικές εξελίξεις, ο μόνος δρόμος για το λαό και τους εργαζόμενους είναι ο δρόμος του μαζικού, αποφασιστικού αγώνα, η συγκρότηση ενός ισχυρού Μετώπου Αντίστασης στη βαρβαρότητα που επιβάλλουν ΔΝΤ και ΕΕ και πρόθυμα εφαρμόζουν οι ντόπιες δυνάμεις της υποτέλειας.
• ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
• Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!
• ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ!