Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

4 Σεπ 2013

Όχι στη δίωξη του Σάββα Μιχαήλ και του Κωνσταντίνου Μουτζούρη!

2.9.2013
Σε πολιτικές, φρονηματικές διώξεις προχωρά η κυβέρνηση Ν.Δ.- ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο πλαίσιο της πολιτικής της φασιστικοποίησης που ασκεί ενάντια στο λαό. Έτσι, ύστερα από μήνυση που υπέβαλαν μέλη του ναζιστικού μορφώματος της «Χρυσής Αυγής» το 2009, σέρνονται στις 3 του Σεπτέμβρη στα δικαστήρια, ο γραμματέας του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος, Σάββας Μιχαήλ, και ο πρώην Πρύτανης του Ε.Μ.Π., Κωνσταντίνος Μουτζούρης.
Η δίωξη του Σάββα Μιχαήλ για «διέγερση σε βιαιοπραγίες και αμοιβαία διχόνοια», «συκοφαντική δυσφήμηση» και «διατάραξη της κοινής ειρήνης», που βασίζεται σε προκήρυξη του Ε.Ε.Κ. που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Νέα Προοπτική» το 2009 και καταγγέλλει τη «Χρυσή Αυγή» ως ναζιστική οργάνωση, αλλά κι αυτή του Κ. Μουτζούρη για την «ανοχή» του απέναντι στη λειτουργία του ιστότοπου «Indymedia» αποτελούν δείγματα ωμής ποινικοποίησης της διακίνησης των ιδεών και του φρονήματος, καλύπτοντας την ίδια στιγμή το ναζιστικό μόρφωμα και τη δράση του.
Το ΚΚΕ(μ-λ) εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τους διωκόμενους, θεωρώντας πως η επίθεση σε βάρος τους, αποτελεί έκφραση μιας πολιτικής που χαρακτηρίζει ως ποινικό αδίκημα την ίδια την άποψη, που στοχοποιεί την Αριστερά και τους λαϊκούς αγώνες, μιας πολιτικής που στρέφεται ενάντια στον ίδιο το λαό, στα δικαιώματα και στις διεκδικήσεις του, μιας πολιτικής που εκπορεύεται απ΄ την ίδια την επίσημη πολιτική διαχείριση του συστήματος και που τη συνεπικουρούν και τα κάθε είδους φασιστικά μορφώματα.

Να αθωωθούν ο Σάββας Μιχαήλ κι ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης!
Ν’ αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες σε βάρος τους!
Όχι στις φρονηματικές διώξεις!
Η τρομοκρατία δε θα περάσει – του λαού η πάλη θα τη σπάσει!
Το φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί!