Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

19 Σεπ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

18 Σεπτέμβρη 2013
Το ΚΚΕ(μ-λ) χαιρετίζει τις χιλιάδες λαού και νεολαίας που διαδήλωσαν σε όλη την Ελλάδα εκφράζοντας την καταδίκη της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τη μια αλλά και την αποφασιστικότητά τους να παλέψουν κατά του φασισμού και της φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής.
Και ενώ οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη προκλητική ασυλία του συστήματος, η κυβέρνηση απέναντι σε αυτή τη μεγάλη διαδήλωση απάντησε με τα ΜΑΤ και την άγρια καταστολή. Με επιθέσεις κατά των διαδηλωτών, με προσαγωγές, συλλήψεις και χημικά.
Ο εργαζόμενος λαός σήμερα από το πρωί με τη μαζική του συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση αλλά και στις απογευματινές αντιφασιστικές διαδηλώσεις έδειξε τη διάθεσή του να αντισταθεί στη πολιτική που του επιβάλουν ΕΕ, ΔΝΤ και κυβέρνηση.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό και τη νεολαία να συνεχίσει να δίνει τη μόνη απάντηση που αρμόζει στα φασιστικά μιάσματα και την κυβερνητική πολιτική που δημιουργεί το έδαφος για την εμφάνισή τους: αγώνας μαζικός, αγώνας ταξικός, ενάντια στο φασισμό, για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και όσων τη στηρίζουν.