Το ιστολόγιο της Προλεταριακής Σημαίας παύει να λειτουργεί. Από αυτό το Σαββατοκύριακο συγχωνεύεται με την ιστοσελίδα του ΚΚΕ(μ-λ) σε μια νέα κοινή ιστοσελίδα της οποίας η διεύθυνση θα είναι η http://www.kkeml.gr/.

8 Οκτ 2011

Δηλητήριο στη φλέβα Νο 2

Εδώ το Νο 1

1
Αλίμονο, κύριε Πάγκαλε, δεν θα σας χώσει σε ανήλιαγο κελί ο καλός σας Βενιζέλος, ο «μαζί τα φάγατε», επειδή «ίσως δεν θα μπορέσετε να πληρώσετε» το χαράτσι επί των ακινήτων σας. Ναι μεν την περασμένη Τρίτη σας είπε ότι δεν υπάρχουν χρήματα στην αγορά, όμως την επομένη βρήκε ικανοποιητικό το επίπεδο της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία σας. Συνεπώς είναι πολύ τυχερός ο καιρός σας στα γυρίσματά του, βγάζει λαγούς στη γύρα σας, και εσείς όχι μόνο δεν θα οδηγηθείτε στις φυλακές σαν παρακατιανό σκουπίδι, αλλά ενδέχεται να κληρονομήσετε και άλλα ακίνητα ώστε να χαίρεστε στην αυριανή πανευρωπαϊκή αιθρία την περιουσία σας αβγατισμένη.
Αλί και τρισαλί μου εμένα που θα σας ξανάβρω στους μπαξέδες να καμαρώνετε σαν ευρωγύφτικο σκεπάρνι καθώς το γερμανικό τεθωρακισμένο Σχέδιο Εύρηκα θα κάνει γιούργια στα παλιούρια του περιβολιού μας, αλωνίζοντας στο ανοχύρωτο αλωνάκι της πατρίδας.

Εσείς ξανά θα κοκορεύεστε όταν το Σχέδιο Γιουρίκα (με την αρμόζουσα «ευελφάλεια», ας τιμήσουμε το ιδιόλεκτο Διαμαντοπούλου) θα παίρνει παραμάζωμα τα σπίτια μας, τα λιμάνια μας, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς μας, τις τηλεπικοινωνίες μας, τα νερά και τα φώτα μας, τα χώματα και τα καύσιμά μας, τα πεύκα και τις παραλίες μας, τους επαρχιακούς δρόμους μας και τα δημοτικά στάδιά μας, τα πανεπιστήμιά μας και τη νεολαία μας, τα ΚΑΠΗ μας και τους γέρους μας, τα νοσοκομεία μας και τους αρρώστους μας.

Ωιμέ, κύριε Πάγκαλε, δεν θα αποφύγουμε τη διαρπαγή: εσείς θα τη σώσετε την Ελλάδα.

2
Αλίμονο, εκεί ψηλά στον πυργίσκο του τανκς θα φθάνουν ο βρυχηθμός της μηχανής όπως θα χιμάει το θηρίο στο απόκτημα, στην πρώην χώρα, και το κροτάλισμα της ερπύστριας όπως θα αλέθει τους ανέργους, τους πρώην ανθρώπους. Δυστυχώς, φράου Μέρκελ, αυτό είναι μία όχληση αναπόφευκτη. Προσέξτε, όμως, φροντίστε τις αισθήσεις σας: αν βουλώσετε τα τόσο ευαίσθητα στον πόνο του ελληνικού λαού αυτιά σας, δεν θα απολαύσετε τα επιθανάτια ουρλιαχτά μας. Ωστόσο δεν θα δείτε τον σάρκινο πολτό μας, το ματωμένο ατσάλι σας. Και αυτό στην εισβολή δεν είναι απαραιτήτως μειονέκτημα: καθώς θα ανοίγετε τον δρόμο της ανάπτυξης στους βιομηχάνους σας, θα κρατήσετε ακμαίο το φιλάνθρωπο φρόνημα και τον ανυπόκριτό σας «σεβασμό στους Έλληνες που, χωρίς να έχουν καμιά ανάμειξη στο μεγάλο χρέος, βρίσκονται αντιμέτωποι με πάρα πολύ δύσκολους καιρούς».

Ωιμέ, φράου Μέρκελ, δεν θα αποφύγουμε το μακελειό: εσείς θα τη σώσετε την Ελλάδα.

3
Αλίμονο, ως τις 13 Οκτώβρη οι φλέβες μου θα γίνουν κόμπος, θα λιώσει το κορμάκι μου, θα παραλύσω. Πώς θα αντέξω να περιμένω τόσες μέρες την 6η δόση, τη σωτήρια ένεση; Ποιος είστε εσείς, χερ Σόιμπλε, και με τυραννάτε με αναβολές, συσκέψεις και συμβούλια; Και εσείς, μίστερ Ομπάμα; Τι δήλωση είναι αυτή, «στην Ευρώπη δεν έχουν γίνει αρκετά για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα»; Πιέστε τους περισσότερο. Μόνο εσείς το μπορείτε. Εσείς είστε η υπερδύναμη. Σπρώξτε και λίγο πράμα προς τα εδώ.

Ωιμέ, μίστερ Ομπάμα, δεν θα αποφύγουμε τον τάφο και το μάρμαρο: εσείς θα τη σώσετε την Ελλάδα.